Pagina 1 van 1

Phildar Phil Big

Heeft u nood aan een erg dikke draad welke zich bijvoorbeeld uitstekend leent om mee te armbreien? In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met het Phildar Big garen. Dit garen is gemaakt van 51 procent wol en 49 procent acryl. Dit prachtige, dikke lontgaren is in het bijzonder geschikt voor het maken van de mooiste home deco. Mensen die zelf hun eigen home deco willen maken gebruiken dan ook met alle plezier dit werkelijk fantastische garen. Bent u ook wel benieuwd naar wat voor moois Phildar voor u in petto heeft? Waarom zou u dan nog langer wachten? U kunt ze meteen bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment!

Geschikt voor het maken van diverse creaties

Het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Big collectie kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. U kunt er in eerste instantie bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie plaid te realiseren met dit garen, maar wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld een kleed of een kussen? Indien u er bovendien voor kiest om gebruik te maken van de speciale rondbreinaalden van 35 mm zult u alleen maar kunnen vaststellen dat u meteen aan de slag kunt gaan.

Verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren

Het garen dat is terug te vinden in de Phildar Big collectie kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. In eerste instantie is het bijvoorbeeld interessant om kennis te maken met het werkelijk bijzonder mooie Ecru garen van het merk Phildar. Daarnaast zijn er ook nog andere kleuren in de collectie terug te vinden waaronder het Flanelle evenals het Moutarde en het Poudre garen. Voor welke van deze verschillende beschikbare kleuren u uiteindelijk ook zult kiezen, u zult er altijd de mooiste home deco mee kunnen realiseren!

Koop het Phildar Big garen nu hier bij Caro's Atelier!

Het in huis halen van dit garen betekent dat u gebruik moet maken van de speciale 35mm rondbreinaalden. Dit brengt eigenlijk alleen maar interessante voordelen met zich mee, want u gaat er in één, twee, drie mee aan de slag! Het kopen van het garen gebeurt in bollen van 500 gram waarmee u de beschikking krijgt over zo'n 30 meter aan draad. Hou er rekening mee dat u de creaties die u maakt met dit garen absoluut niet in de wasdroger mag stoppen. U laat ze dan ook altijd plat drogen. Gaat u ook aan de slag gaan met Phildar Big en wilt u deze graag bestellen? Plaats dan uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier. Wanneer uw order wordt geplaatst voor 21:00 uur gaat deze vandaag nog op de post!