Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Phildar Phil Big Wool

Door de jaren heen is de stijl van onze woning en zeker ook deze van het interieur aanzienlijk veranderd. In het bijzonder vinden veel mensen het tegenwoordig fijn om bijvoorbeeld zelf de meest robuuste en bovendien ook tastbare woonaccessoires te kunnen maken voor in huis. Dit kan perfect gebeuren door middel van het Phildar Big Wool garen. Dit garen kan worden gebruikt in combinatie met een naalddikte van 35 mm en leent zich uitstekend voor zowel armbreien als vingerhaken. Wilt u graag meer ontdekken over dit fantastische garen voor het maken van de meest uiteenlopende home deco of wilt u ze graag meteen in huis kunnen halen? Waarom dan nog langer wachten? U kunt ze meteen bestellen binnen het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

Een lekker dik lontgaren

Het bestellen van het Phildar Big Wool garen betekent dat u de beschikking krijgt over een lekker dik lontgaren. Deze beschikt over een samenstelling van 50 procent acryl evenals 50 procent wol. Het grote garen leent zich perfect voor het maken van de meest inspirerende breisels evenals haaksels. U maakt er in de praktijk uiteraard niet alleen de mooiste en meest robuuste home deco mee, wat bovendien ook te denken van een lekker comfortabel en warme sjaal? Dit neemt niet weg dat er in de praktijk toch vooral gebruik wordt gemaakt van het garen voor wat het maken van bijvoorbeeld dekentjes, plaids, kussens en poefjes betreft.

Maak een keuze uit verschillende kleuren

Het assortiment met garen van het merk Phildar hier bij Caro's Atelier telt tal van verschillende kleuren. Zo is het in eerste instantie mogelijk om er voor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van het Phildar Big Wool Ecru garen. Dit lichte en bovendien ook neutrale garen is als geen ander geschikt om home deco te maken welke in werkelijk elk interieur prima tot haar recht zal komen. Andere mogelijkheden op vlak van kleuren zijn niet alleen de Acier of de Givre, maar wat bovendien ook te denken van de Glacier, Petale of de Chamois? Het zijn stuk voor stuk fantastische kleuren die een absolute meerwaarde kunnen betekenen voor al uw home deco!

Plaats uw Big Wool bestelling nu!

Heeft u voldoende gelezen over de Big Wool serie en wilt u dit garen nu graag bestellen? Kunt u ook al niet meer wachten om er mee aan de slag te gaan voor het maken van de meest uiteenlopende accessoires voor in uw woning? In dat geval hebben we alleen maar goed nieuws voor u! Niet alleen is het garen hier bij Caro's Atelier verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren, daarnaast bestelt u ze ook nog eens tegen de meest aantrekkelijke prijs. Gaat u, uw bestelling bij ons plaatsen voor 21:00 uur? Dan kunt u er ook nog eens op rekenen dat uw order dezelfde dag nog op de post gaat! Ook Phildar Big Wool garen kopen? Wacht dan niet langer en bestel ze nu hier bij Caro's Atelier!