Filter uw productenPagina 1 van 1

Lang Yarns Young

Lang Yarns Young garen is een grote streng garen welke zich onder meer uitstekend leent voor het maken van een mooie en kwalitatieve sjaal. Eén streng van dit garen is in principe reeds voldoende voor het realiseren van een mooie col. Het garen is gemaakt van honderd procent zachte merinowol en leent zich bij voorkeur voor naald 20, maar eveneens voor armbreien. Voelt u zich ook wel aangetrokken tot dit garen en kunt u eigenlijk al niet meer wachten om er zelf mee aan de slag te gaan? In dat geval nodigen we u graag uit om dit garen te ontdekken in het assortiment wol en garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Een vrolijk en lekker dik garen

Het Lang Yarns Young garen is niet alleen lekker vrolijk en dik, daarnaast is ze ook nog eens gemaakt van de allermooiste kwaliteit merino wol. Het garen leent zich in het bijzonder voor het maken van snelle breiwerken op naalden 20. Het valt bij het bekijken van het assortiment garen ook meteen op dat er heel wat prachtige kleuren in zijn terug te vinden. In het bijzonder zorgt de levendige kleursamenstelling van het merk Lang Yarns er voor dat het garen uit deze lijn perfect geschikt is voor het realiseren van niet alleen cols en sjaals, maar ook robuuste en aantrekkelijke woonaccessoires. Bent u bijgevolg op zoek naar een fijn garen om bijvoorbeeld kussens en poefjes mee te maken? Dan zult u alleen maar kunnen vaststellen dat het garen uit de Lang Yarns collectie zich daar als geen ander toe leent!

Kenmerken van Lang Yarns Young garen

Bent u benieuwd naar de precieze eigenschappen waar het Lang Yarns Young garen over beschikt? Wel, op dit vlak is het belangrijk om te weten dat de samenstelling bestaat uit honderd procent merino wol. Bovendien is het zo dat één bol van dit garen een gewicht heeft van 150 gram waardoor het goed is voor een lengte van 45 meter aan draad. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 2 steken x 8 naalden. Sta er bovendien ook altijd bij stil dat het garen dient te worden gewassen met handwas en uiteraard niet in de wasdroger mag. Het drogen gebeurt dan ook altijd plat.

Koop het Young garen nu!

Kunt u ook al niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het Young garen? Dan is het zeker een aanrader om ze te kopen hier bij Caro's Atelier! Wij zorgen er immers voor dat onze klanten dit fantastische garen kunnen kopen tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien hoeft u ook helemaal niet lang te wachten voordat u, uw bestelling binnen zult hebben. U hoeft dan ook absoluut niet langer meer te twijfelen, bestel het Lang Yarns Young garen vandaag nog tegen de meest interessante voorwaarden bij Caro's Atelier!