Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Viva

Lang Yarns Viva garen is een garen welke is gemaakt van honderd procent scheerwol. Het garen staat er niet alleen om bekend zacht aan te voelen, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze over een bijzonder mooi kleurverloop beschikt. Wanneer u gebruik gaat maken van dit garen is het altijd de moeite waard om rekening te houden met de aangewezen naalddikte van 4,5 à 5 mm. Het garen kan hier bij Caro's Atelier worden aangekocht in een groot aantal verschillende kleuren wol en garen en bovendien leent ze zich zowel om mee te haken als te breien. Meer te weten komen of meteen overgaan tot het bestellen van het Lang Yarns Viva garen? Het is allebei zonder probleem mogelijk hier bij Caro's Atelier!

Een zacht garen met gemêleerde kleuren

Op het ogenblik dat u beslist om het Lang Yarns Viva garen te kopen kunt u er op rekenen dat u een super zachte merinowol in huis haalt welke ook nog eens beschikt over erg aantrekkelijke, gemêleerde kleuren. Deze zorgen er voor dat het kleurverloop werkelijk bijzonder mooi uitkomt. Het product is in principe een dikkere uitvoering van de populaire Lang Mille Colori Baby. U kunt er voor kiezen om van dit Lang Yarns garen gebruik te maken voor het realiseren van tal van verschillende creaties. Wilt u bijvoorbeeld graag een mooie omslagdoek maken of wilt u met dit garen aan de slag gaan voor het realiseren van aantrekkelijke home accessoires? Het is allebei geen enkel probleem!

Maak een keuze uit tal van verschillende kleuren

Bij het ontdekken van het aanbod hier bij Caro's Atelier wordt het meteen duidelijk dat er een groot aantal uiteenlopende kleuren in ons assortiment zijn terug te vinden. U kunt er op dit vlak voor kiezen om over te gaan tot het kopen van meer neutrale kleuren, maar ook wanneer u liever wat meer opvallende creaties maakt zal dit garen u zonder twijfel weten te overtuigen. U kunt er bovendien rekening mee houden dat één bol van het Lang Yarns Viva garen beschikt over een gewicht van 50 gram en een looplengte heeft van 110 meter. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 19 steken x 26 naalden. Het garen is machinewasbaar tot een temperatuur van 30 graden.

Bestel het Viva garen vandaag nog!

Wilt u graag enkele opvallende en veelzijdige creaties maken voor de aankomende herfst of winter? In dat geval kan het Viva garen u daar ongetwijfeld bij helpen! Dit fantastische garen is bestaat uit scheerwol van merino fine kwaliteit wat er voor zorgt dat ze niet alleen zacht en warm aanvoelt, maar bovendien ook nog eens niet kriebelt. Dit zijn ongetwijfeld reeds enkele goede redenen om tot aankoop van dit garen over te gaan. Wilt u het Lang Yarns Viva garen ook graag bestellen? Doe dit dan vandaag nog hier bij Caro's Atelier! Zo profiteert u niet alleen van de scherpst mogelijke prijs, maar ook van een gegarandeerd snelle levering!