Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Super Soxx

Wilt u graag mooie, kwalitatieve en bovendien ook echt sterke sokken maken? In dat geval is het mogelijks interessant om daarvoor even te kijken in de richting van het Lang Yarns Super Soxx garen! Het betreft hier dan ook een speciale sokkenwol waarvan één enkele bol reeds voldoende is om een paar zeer aantrekkelijke sokken van te maken. U zult bij het in huis halen van dit garen niet alleen kunnen vaststellen dat de wol lekker zacht is, daarnaast is ze ook sterk en krimpt ze niet! Spreken deze voordelen u wel aan? In dat geval is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van het Lang Yarns Super Soxx garen! Bestel uw wol en garen dan vooral vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Een speciale en kwalitatieve sokkenwol

Bijzonder belangrijk om rekening mee te houden op het ogenblik dat u een bepaalde sokkenwol gaat bestellen is de kwaliteit waarover ze beschikt. Op dit vlak zult u kunnen vaststellen dat het Lang Yarns Super Soxx garen alle verwachtingen zal weten in te lossen. Deze sokkenwol van het merk Lang Yarns is dan ook niet alleen erg sterk, daarnaast krimpt ze niet waardoor de drager er van er gedurende een zeer lange periode van zal kunnen genieten. Bovendien is het ook nog eens zo dat dit sokkengaren kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren wat er voor zorgt dat elke creatie er weer helemaal anders uit kan komen te zien. Ook wanneer u dus met andere woorden iemand bent die houdt van bijzondere creaties die uitblinken in de massa is het ongetwijfeld een aanrader om kennis te maken met dit garen!

Bestel vandaag nog uw Super Soxx garen!

Voordat u meteen uit de startblokken schiet om zelf aan de slag te gaan met het Super Soxx garen is het natuurlijk altijd interessant om te weten welke kenmerken dit garen precies heeft. Op dit vlak is het interessant om te weten dat het wordt aangeraden om dit garen te gebruiken in combinatie met een naald met een dikte van 2,5 à 3 mm. Bovendien bedraagt de stekenverhouding 10 x 10 centimeter = 30 steken x 41 naalden. Het spreekt bovendien voor zich dat u de sokken die u gaat maken met behulp van dit garen op regelmatige tijdstippen ook zult willen kunnen wassen. Ook dat is geen probleem. Dit is namelijk steeds mogelijk in de wasmachine op een temperatuur tot 40 graden. Hou er wel rekening mee dat u de sokken die zijn gemaakt van Lang Yarns Super Soxx niet in de wasdroger mag stoppen. Voldoet dit sokkengaren aan de door u vooropgestelde verwachtingen? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling voor dit garen vandaag nog tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!