Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Rosalba

Lang Yarns Rosalba garen is een zogenaamd 'geblazen garen'. Dit betekent dat het garen garant staat voor een lekker zachte kwaliteit en textuur. Op het ogenblik dat u een bol van dit garen aankoopt valt meteen op dat deze behoorlijk groot is. Elke bol beschikt dan ook over een gewicht van 100 gram. Deze is goed voor een totale looplengte van ongeveer 300 meter. In principe is het zo dat dit garen in de praktijk vooral wordt gebruikt voor het maken van een sjaal, maar u kunt er bijvoorbeeld ook prima een trui mee maken. In ieder geval, wilt u graag meer ontdekken over dit garen en wilt u ze mogelijks ook meteen bestellen? In beide gevallen zijn wij van Caro's Atelier u zeer graag van dienst!

De leukste creaties maken met Lang Yarns Rosalba!

Het garen uit de collectie leent zich in het bijzonder voor het maken van een sjaal. Elke bol van dit garen welke wordt aangekocht wordt standaard geleverd inclusief twee breipatronen. Eén van deze breipatronen is voor het maken van een driehoeksjaal terwijl de andere bestemd is voor het maken van een col met wol en garen. De samenstelling van het Lang Yarns Rosalba garen bestaat uit 72 procent wol en 28 procent polyamide. Bent u van plan om er gewoon een sjaal mee te maken? Dan heeft u aan één bol van dit garen voldoende. Gaat u echter een herentrui maken met maat M? Dan zult u daarvoor reeds vier bollen ter beschikking moeten hebben. Vergeet verder ook zeker niet om even een blik te werpen op de vele verschillende kleuren die aangekocht kunnen worden. Op deze manier komt elke creatie met dit garen er precies zo uit te zien zoals u altijd al in gedachten heeft gehad!

Snelle en voordelige levering van uw bestelling!

Wilt u ook graag overgaan tot het aanschaffen van het Rosalba garen? Bent u bovendien van plan om dat te doen hier bij Caro's Atelier? Dan bieden wij u heel wat extra voordelen aan! Wij zorgen er in ieder geval steeds voor dat elke bestelling snel en bovendien ook voordelig kan worden geleverd. Dat is echter niet alles, want klanten die een bestelling plaatsen van minimum 45 euro kunnen zelfs rekenen op volledig gratis verzending van hun order met Lang Yarns producten. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat u met elke bestelling die u doet bij ons spaart voor aantrekkelijke (extra) kortingen. In ieder geval zijn er ongetwijfeld meer dan voldoende goede redenen aan te geven waarom u er voor moet kiezen om uw Lang Yarns Rosalba garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!