Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Omega

Een zeer belangrijk punt om rekening mee te houden op het ogenblik dat u er voor kiest om zelf babykleding te gaan maken is terug te vinden in het karakter waar het garen over beschikt. Uiteraard moet het veilig zijn voor een gevoelige (baby)huid, maar daarnaast moet het ook voldoende comfort bieden en dus aangenaam zacht zijn. Dat is precies wat u mag verwachten wanneer u gebruik gaat maken van het Lang Yarns Omega garen. Dit garen is zo ongelofelijk zacht dat het liefste wat u wil doen er in weg kruipen is. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat het garen specifiek werd ontworpen voor het maken van kledingstukken voor baby's evenals kleine kinderen. U ontdekt het garen uit de Omega collectie als vanzelfsprekend hier in het aanbod met wol en garen van Caro's Atelier!

Maak de leukste creaties met Lang Yarns Omega garen!

Een bol van het Lang Yarns Omega garen bestellen betekent dat u de beschikking krijgt over zo'n 130 meter aan draad. Eén bol van dit Lang Yarns garen heeft dan ook een gewicht van 50 gram. De stekenverhouding welke van toepassing is bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 32 naalden. Het wordt aangeraden om creaties die zijn gemaakt van dit garen lauw te strijken. Het wassen gebeurt bovendien op een temperatuur van maximum 30 graden. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het garen kunt u tot slot ook rekening houden met een aangewezen naalddikte van tussen de 3,5 & 4,5 mm.

Uitgebreid aanbod boordevol diverse kleuren

Het garen dat deel uitmaakt van de Lang Yarns Omega lijn kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Dit betekent concreet dat u een keuze kunt maken tussen bijvoorbeeld rood en fuchsia, maar ook bleekroze, turquoise, bordeaux en ga zo maar door. Heeft u dus met andere woorden reeds goed nagedacht over de exacte uitstraling die u wenst te creëren met uw creaties en heeft u daarvoor nood aan bepaalde, specifieke kleuren? Dan zult u alleen maar kunnen vaststellen dat deze probleemloos zijn terug te vinden in het aanbod garen hier bij Caro's Atelier. Heeft u nog wat extra inspiratie nodig? Bekijk dan eens ons assortiment met boeken.

Haal uw Omega garen nu in huis!

Er zijn ongetwijfeld heel wat interessante voordelen verbonden aan gebruikmaken van het Lang Yarns Omega garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Bent u het daar ook mee eens en wilt u dit garen bijgevolg kunnen kopen tegen de scherpst mogelijke prijs? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken! U bestelt ze steeds tegen het meest interessante prijskaartje hier bij Caro's Atelier! Heeft u, uw order geplaatst voor 21:00 uur? Dan zal deze ook dezelfde dag nog worden verzonden! Als dat niet mooi meegenomen is!