Pagina 1 van 1

Lang Yarns Omega Plus

Bent u van plan om bepaalde kledingstukken te maken voor mensen die niet goed tegen kriebelige wol en garen kunnen? In dat geval is het een aanrader om gebruik te maken van het Lang Yarns Omega Plus garen! Deze kriebelt namelijk helemaal niet terwijl u toch kunt genieten van een aangenaam zacht comfort. Het garen is in principe net zo zacht als het gewone Omega garen, alleen is ze wel net wat dikker. U kunt er niet alleen de leukste kledingstukken mee maken, daarnaast leent het garen zich ook prima voor het realiseren van home-deco accessoires. U ontdekt dit garen uiteraard in het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Waarom kiezen voor dit product?

We kunnen meerdere redenen aanhalen waarom het de moeite waard kan zijn om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met het Lang Yarns Omega Plus garen. In eerste instantie is het zoals eerder op deze pagina reeds aangehaald zo dat dit garen niet kriebelt. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor mensen die moeite ondervinden met het dragen van gewone wol. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat dit garen van het merk Lang Yarns kan worden aangekocht in een groot aantal verschillende kleuren. Of u nu van plan bent om een eerder neutrale kleur te gebruiken voor uw creatie(s) of u toch de voorkeur geeft aan wat opvallendere kleuren, het is allemaal mogelijk.

De samenstelling van het Lang Yarns Omega Plus garen

Het garen uit deze lijn leent zich uitstekend voor het maken van kledingstukken, maar daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook enkele leuke home-deco accessoires mee maken om uw interieur mee te verrijken. Het Lang Yarns Omega Plus garen heeft een samenstelling van 50 procent polyamide en 50 procent acryl. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van naalden met een dikte van 5 à 5,5 mm. Eén bol van het Omega Plus garen heeft verder een gewicht van 50 gram en is goed voor ongeveer 75 meter aan draad. U kunt tot slot rekening houden met een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 17 steken x 24 naalden.

Koop Omega Plus nu hier bij Caro's Atelier!

Doorheen deze pagina is duidelijk geworden op welke interessante voordelen u kunt rekenen op het moment dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met dit garen. Hebben deze voordelen er voor gezorgd dat u ook wel overtuigd bent? In dat geval hoeft u in principe niets anders meer te doen dan gewoon dit garen bestellen! Wij van Caro's Atelier zorgen er hoe dan ook steeds voor dat u dit kunt doen tegen de best mogelijke prijs. Ook aan de slag gaan met het Lang Yarns Omega Plus garen voor het maken van de beste creaties? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling voor dit garen nu hier bij Caro's Atelier!