Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Milton

Het Lang Yarns Milton garen wordt omschreven als een zeer aantrekkelijke streng van gemêleerd garen. Ze kenmerkt zich door een bijzonder luchtige combinatie van enerzijds katoen en acryl en anderzijds ook nog viscose. Het valt meteen op dat elke streng over een uitgebreid kleurenpalet beschikt. Dit zorgt er voor dat elke creatie welke u met behulp van dit garen zult maken telkens weer uniek is. U kunt er bovendien voor kiezen om dit garen zowel te gebruiken voor het maken van zomerse brei- als haakprojecten. Bent u er ook in geïnteresseerd om gebruik te gaan maken van het Lang Yarns garen? In dat geval is het meer dan de moeite waard om dit garen te ontdekken in het assortiment wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Zomerse draad met een fantastische kleurverloop

Het Lang Yarns Milton garen is een prachtige, zomerse draad welke wordt gekenmerkt door een fantastisch kleurverloop. Niet alleen de uitstraling van dit garen is interessant, wat bovendien ook te denken van het zachte karakter waarover ze beschikt? Deze zorgt er voor dat ze erg comfortabel aanvoelt. Op het ogenblik dat u van plan bent om zelf zomerse kledingstukken te gaan maken mag het in ieder geval duidelijk zijn dat het altijd aan te raden is om er voor te kiezen om deze te maken met behulp van dit garen.

Ook overgaan tot het kopen van Milton?

Bent u geïnteresseerd in Lang Yarns Milton en wilt u deze graag meteen kunnen bestellen? Dat kan uiteraard hier bij Caro's Atelier. Eén bol van dit type Lang Yarns garen heeft een gewicht van 100 gram en is daarmee goed voor ongeveer 290 meter. Bovendien is het ook interessant om te weten dat de stekenverhouding 10 x 10 centimeter = 21 steken x 29 naalden bedraagt. U maakt verder bij voorkeur gebruik van een naald die beschikt over een dikte van 3,5 à 4 mm. Dit garen mag in de wasmachine worden gewassen, maar wel slechts op een temperatuur tot 30 graden. Het strijken van creaties van dit garen gebeurt steeds op een lauwe temperatuur.

Hebben de aangehaalde eigenschappen van het garen uit de Milton lijn u ook wel weten te overtuigen? Dan is de kans groot dat u deze meteen in huis zult willen halen met bijpassende naalden en accessoires. Daar kunnen wij u als geen ander bij helpen! Wij zorgen immers niet uitsluitend voor dat u het garen tegen een zeer interessante prijs kunt bestellen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u dit kunt doen zonder dat u rekening moet houden met hoge verzendkosten. Tel daar ook nog eens de zeer korte leveringstermijn bij op en het mag duidelijk zijn dat het meer dan een aanrader is om over te gaan tot het kopen van het garen uit de Lang Yarns Milton collectie hier bij Caro's Atelier!