Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori Socks Lace Luxe

Bent u op zoek naar een mooi en luxueus wol en garen welke zich kenmerkt door prachtige kleurovergangen? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor in de richting te kijken van het Lang Yarns Mille Colori Socks Lace Luxe garen! Het gaat hierbij namelijk om een vrolijke sokkenwol welke enkeldraads gesponnen is en bovendien ook nog eens over een vrij zacht karakter beschikt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze zich kenmerkt door een subtiel glittertje welke helpt om een leuk effect te creëren in ieder breisel. Er kan in de praktijk steeds worden gesteld dat het Lang Yarns garen een absolute eye-catcher is waardoor ze een directe meerwaarde vormt voor alle creaties die er mee worden gemaakt. Wilt u ook graag overgaan tot het kopen van dit luxe garen? Bestel ze dan nu hier bij Caro's Atelier!

Welke voordelen zijn er aan dit type garen verbonden?

Bij het aanschaffen van dit garen kunt u rekenen op een groot aantal interessante voordelen. In eerste instantie betreft het hier namelijk een vrolijke Lang Yarns sokkenwol welke over een luxueus karakter en prachtige kleurovergangen beschikt. Lang Yarns Mille Colori Socks Lace Luxe is verder een enkeldraads gesponnen garen welke niet alleen vrij zacht is, maar bovendien ook nog eens over een subtiele glitter beschikt. Op deze manier kan er bij elk breisel een zeer aantrekkelijk en uniek effect worden gecreëerd. U kunt er in de praktijk ook voor kiezen om met dit garen de meest uiteenlopende creaties te realiseren. Bent u bijvoorbeeld van plan om er een paar mooie sokken mee te maken, wilt u er handschoenen mee realiseren of tal van andere luxe breisels? Het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden!

Ook aan de slag gaan met het Mille Colori Socks Lace Luxe garen?

Bent u ook geïnteresseerd in alle voordelen die zijn verbonden aan het Lang Yarns Mille Colori Socks Lace Luxe garen en wilt u er dan ook graag mee aan de slag kunnen gaan? In dat geval is het altijd van belang om er rekening mee te houden dat het wordt aangeraden om te kiezen voor naalden met een dikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm. Eén bol van het garen weegt bovendien 100 gram en is goed voor 400 meter aan draad. Bent u benieuwd hoeveel van het garen u precies nodig heeft voor het realiseren van bepaalde creaties? Voor een paar sokken heeft u voldoende aan één enkele bol terwijl u voor een trui van maat 38 rekening moet houden met het kopen van vier bollen. Twijfel in ieder geval geen moment langer en bestel ook uw Lang Yarns Mille Colori Socks Lace Luxe garen nu hier bij Caro's Atelier!