Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori Socks Lace

Wanneer we dieper ingaan op de naam van het Lang Yarns Mille Colori Socks Lace garen kunnen we alleen maar stellen dat de nadruk wordt gelegd op 'Mille Colori'. Dit betekent zoveel als duizend kleuren en die naam komt zeker niet zomaar uit de lucht vallen, in tegendeel. Het feit dat elke bol van dit garen over een enorme hoeveelheid uiteenlopende kleuren beschikt zorgt er voor dat ze ook stuk voor stuk als uniek te bestempelen zijn. Het garen is in ieder geval één van de bekendste garens welke hier bij ons verkrijgbaar zijn. Ontdek ze nu en haal wol en garen in huis tegen een zeer interessante prijs!

Een echte sokkenklassieker

Niet alleen de samenstelling, maar ook de perfecte draadlengte zorgen er voor dat het Lang Yarns Mille Colori Socks Lace garen kan worden bestempeld als een echte sokkenklassieker. Het is dan ook niet alleen mogelijk om met behulp van dit garen te breien, maar ook te haken. De samenstelling van het Lang Yarns garen is opgebouwd uit een combinatie van 75 procent wol en 25 procent polyamide. Dit elegante sokkengaren van het merk Lang Yarns beschikt bovendien over prachtige kleurovergangen. Dit gecombineerd met de zachte evenals slijtvaste eigenschappen zorgt ervoor dat het garen er één is welke u absoluut moet leren kennen!

Realiseert een mooi, gestreept effect

Het garen dat deel uitmaakt van de Lang Yarns Mille Colori Socks Lace collectie beschikt zoals reeds aangegeven over zeer aantrekkelijke kleurovergangen. Het mooie kleurverloop zorgt er voor dat er een zeer aantrekkelijk, gestreept effect kan worden gecreëerd bij al uw brei- evenals haakprojecten. U kunt er in de praktijk niet uitsluitend voor kiezen om aan de slag te gaan met dit type van garen voor het maken van sokken, maar ook voor bijvoorbeeld handschoenen evenals tal van andere, luxe breisels.

Bestel het Mille Colori Socks Lace garen nu!

Indien u er aan denkt om het Lang Yarns garen te bestellen is het goed om te weten dat één bol van dit garen beschikt over een gewicht van 100 gram. Op deze manier is ze goed voor een lengte van 400 meter aan draad. De stekenverhouding bij het garen dat deel uitmaakt van deze collectie is 10 x 10 centimeter = 28 steken x 40 naalden. Gaat u de projecten die u heeft gemaakt met behulp van dit garen wassen? Hou er dan rekening mee dat dit mogelijk is tot een temperatuur van 30 graden. Geen wasverzachter gebruiken! Hoe dan ook, wilt u eveneens aan de slag gaan met het Lang Yarns Mille Colori Socks Lace garen? Wacht dan niet langer en haal ze nu in huis!