Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori Big

Het Lang Yarns Mille Colori Big garen staat bekend als de dikkere variant van het Mille Colori garen. Indien u een blik werpt op het aanbod met dit garen hier bij Caro's Atelier zal het meteen opvallen dat deze niet alleen meerkleurig is, maar bovendien ook is uitgevoerd in strepen. Net het meerkleurige karakter waar Lang Yarns Mille Colori Big over beschikt zorgt er voor dat u bij het gebruikmaken van dit garen geen rekening dient te houden met ingewikkelde patronen. De kleuren op zich zullen er namelijk telkens weer voor zorgen dat u kunt rekenen op de meest bijzondere creaties. Bent u van plan om lekker warme mutsen en sjaals te breien met wol en garen voor de aankomende herfst of winter? In dat geval zult u al snel kunnen vaststellen dat het Lang Yarns Mille Colori Big garen zich daar werkelijk uitstekend toe leent!

Keuze uit een groot aantal verschillende kleuren

Er zijn meerdere interessante voordelen verbonden aan het gebruik van het Lang Yarns Mille Colori Big garen. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat het hierbij gaat om een lekker dikke draad. Dit heeft als gevolg dat u zo klaar bent met het maken van de meest uiteenlopende projecten. Of u nu van plan bent om een col, een muts of een sjaal te realiseren met behulp van dit garen, in al deze gevallen zult u kunnen vaststellen dat u in geen tijd klaar bent! Een tweede voordeel heeft betrekking tot het feit dat het Lang Yarns Mille Colori Big garen verkrijgbaar is in tal van uiteenlopende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een rustig of voor een druk(ker) kleurverloop. Op deze manier is er werkelijk voor iedereen wat wils beschikbaar!

Wasvoorschrift voor Lang Yarns Mille Colori Big garen

Het is ook altijd interessant om te weten dat u over de mogelijkheid beschikt om het Lang Yarns Mille Colori Big garen in de wasmachine te stoppen. Ze is dan ook wasbaar op een temperatuur van 30 graden. Het drogen gebeurt niet in een wasdroger, maar steeds plat. Hou er bovendien ook rekening mee dat er geen wasverzachter mag worden gebruikt. Kunt u na het lezen van de informatie welke is terug te vinden op deze pagina niet wachten met het kopen van het Lang Yarns Mille Colori Big garen? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier zeker aan het juiste adres! Niet alleen heeft u bij ons de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren, daarnaast haalt u het Lang Yarns garen ook nog eens lekker snel en bovendien ook zeer voordelig in huis! Aarzel dus niet langer en kies er vandaag nog voor om over te gaan tot het aanschaffen van uw Lang Yarns Mille Colori Big garen hier bij Caro's Atelier! Zo profiteert u pas echt van de meest interessante voorwaarden!