Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori Baby

Lang Yarns Mille Colori Baby garen is een garen welke is gemaakt van honderd procent merino. In de praktijk zult u steeds kunnen vaststellen dat dit type garen aanvoelt zoals Lace garen. Ze beschikt dan ook over een zeer fijne, dunne en uitnodigende textuur. Bovendien kan er worden vastgesteld dat er heel wat mensen voor kiezen om dit type garen te combineren met het Lang Yarns Loop garen. Op deze manier kunt u de meest uiteenlopende creaties maken met wol en garen die ook nog eens over zeer veelzijdige eigenschappen zullen beschikken. Het aanbod met garen hier bij Caro's Atelier bestaat tot slot uit een groot aantal verschillende gemêleerde kleuren waardoor het kleurverloop werkelijk uitstekend tot haar recht komt. Bent u ook van plan om over te gaan tot het aanschaffen van Mille Colori Baby garen? Maak er dan snel kennis mee hier bij Caro's Atelier!

Superwash behandeld

Voordat u over te gaat tot het kopen van een bepaald type garen kijken veel mensen in eerste instantie in de richting van de manier waarop het garen kan worden onderhouden. Voor Lang Yarns Mille Colori Baby geldt dat het garen superwash is behandeld. Dit betekent dat ze perfect in de wasmachine kan worden gestopt. U dient er echter wel bij stil te blijven staan dat het garen van het merk Lang Yarns slechts kan worden gewassen op een temperatuur van maximum 30 graden. Hoe dan ook zorgt het feit dat het garen superwash is behandeld er wel voor dat ze zich perfect leent voor het maken van bijvoorbeeld kledingstukken die dagelijks zullen worden gedragen.

Haal nu ook uw Lang Yarns Mille Colori Baby garen in huis!

De dunne textuur waar het Mille Colori Baby garen over beschikt zorgt er in combinatie met de zachte en warme eigenschappen waarover ze beschikt voor dat ze zich als geen ander leent voor het maken van de leukste en tevens ook meest comfortabele kledingstukken voor kinderen. Bekijk voor inspiratie onze boeken. Wanneer u dit garen in huis haalt kunt u er op rekenen dat ze wordt geleverd in bollen die over een gewicht beschikken van ongeveer 50 gram. Dit betekent meteen dat ze goed zijn voor een lengte van ongeveer 190 meter. Het garen is superwash behandeld wat als gevolg heeft dat u ze ook probleemloos in de wasmachine kunt stoppen. Zou u eveneens graag willen kunnen genieten van alle voordelen die zijn verbonden aan dit garen en wilt u ze bovendien ook nog eens in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? Dan hoeft u absoluut niet verder te zoeken! Bestel het Lang Yarns Mille Colori Baby garen dan ook snel hier bij Caro's Atelier!