Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori Baby

Lang Yarns Mille Colori Baby garen is een garen welke is gemaakt van honderd procent merino. In de praktijk zult u steeds kunnen vaststellen dat dit type garen aanvoelt zoals Lace garen. Ze beschikt dan ook over een zeer fijne, dunne en uitnodigende textuur. Bovendien kan er worden vastgesteld dat er heel wat mensen voor kiezen om dit type garen te combineren met het Lang Yarns Loop garen. Op deze manier kunt u de meest uiteenlopende creaties maken met wol en garen die ook nog eens over zeer veelzijdige eigenschappen zullen beschikken. Het aanbod met garen hier bij Caro's Atelier bestaat tot slot uit een groot aantal verschillende gemêleerde kleuren waardoor het kleurverloop werkelijk uitstekend tot haar recht komt. Bent u ook van plan om over te gaan tot het aanschaffen van Mille Colori Baby garen? Maak er dan snel kennis mee hier bij Caro's Atelier!

Superwash behandeld

Voordat u over te gaat tot het kopen van een bepaald type garen kijken veel mensen in eerste instantie in de richting van de manier waarop het garen kan worden onderhouden. Voor Lang Yarns Mille Colori Baby geldt dat het garen superwash is behandeld. Dit betekent dat ze perfect in de wasmachine kan worden gestopt. U dient er echter wel bij stil te blijven staan dat het garen van het merk Lang Yarns slechts kan worden gewassen op een temperatuur van maximum 30 graden. Hoe dan ook zorgt het feit dat het garen superwash is behandeld er wel voor dat ze zich perfect leent voor het maken van bijvoorbeeld kledingstukken die dagelijks zullen worden gedragen.

Haal nu ook uw Lang Yarns Mille Colori Baby garen in huis!

De dunne textuur waar het Mille Colori Baby garen over beschikt zorgt er in combinatie met de zachte en warme eigenschappen waarover ze beschikt voor dat ze zich als geen ander leent voor het maken van de leukste en tevens ook meest comfortabele kledingstukken voor kinderen. Bekijk voor inspiratie onze boeken. Wanneer u dit garen in huis haalt kunt u er op rekenen dat ze wordt geleverd in bollen die over een gewicht beschikken van ongeveer 50 gram. Dit betekent meteen dat ze goed zijn voor een lengte van ongeveer 190 meter. Het garen is superwash behandeld wat als gevolg heeft dat u ze ook probleemloos in de wasmachine kunt stoppen. Zou u eveneens graag willen kunnen genieten van alle voordelen die zijn verbonden aan dit garen en wilt u ze bovendien ook nog eens in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? Dan hoeft u absoluut niet verder te zoeken! Bestel het Lang Yarns Mille Colori Baby garen dan ook snel hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.