Filter uw productenPagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori 200

Lang Yarns Mille Colori 200 is een prachtig verloopgaren welke op de markt is gebracht door het Lang Yarns. Het betreft hier niet alleen een zachte draad, daarnaast kenmerkt ze zich ook nog eens door een prachtige glans. Bij het bekijken van het aanbod garens zult u meteen kunnen vaststellen dat de zorgvuldig uitgekozen kleurencombinaties een perfecte match vormen en bovendien een zeer aantrekkelijke meerwaarde weten te creëren voor alle creaties welke u in gedachten heeft. Welke creaties u ook met behulp van dit type garen wenst te realiseren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Haal al uw fantastische wol en garen vandaag nog in huis tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Creëer de meest uiteenlopende creaties dit garen

Gebruikmaken van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen is mogelijk voor het creëren van tal van uiteenlopende creaties. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van dit Lang Yarns garen voor het maken van een mooie trui of een lekker aangename vest. Dat is echter niet alles, want ook tal van andere winterprojecten kunt u probleemloos met behulp van dit garen realiseren. Eén enkele bol van het garen is bijvoorbeeld reeds voldoende om een leuke muts, een col of zelfs polswarmers te maken! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, met dit garen kunt u heel veel verschillende richtingen uit!

De kenmerken van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen

Op het ogenblik dat u aan de slag wenst te gaan met het Mille Colori 200 garen zult u natuurlijk graag willen weten wat daarvoor de meest aangewezen naalddikte is. Wel, deze bedraagt 6 mm. Bovendien is één bol van dit garen reeds goed voor een lengte van 380 meter. Gaat u bijvoorbeeld een trui maken met maatje M van dit garen? In dat geval zult u er rekening mee willen houden dat u daarvoor nood heeft aan ongeveer 3 bollen. De stekenverhouding welke van toepassing is bij dit garen bedraagt verder 10 x 10 centimeter = 15 steken x 23 naalden. U kunt er voor kiezen om dit garen in de wasmachine te wassen tot op een temperatuur van 30 graden. Hou er wel rekening mee dat dit garen niet in de wasdroger kan worden gestopt. Het drogen van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen gebeurt tot slot altijd plat. Weten deze verschillende kenmerken u ook wel te overtuigen? Plaats dan nu uw bestelling hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.