Filter uw productenPagina 1 van 1

Lang Yarns Mille Colori 200

Lang Yarns Mille Colori 200 is een prachtig verloopgaren welke op de markt is gebracht door het Lang Yarns. Het betreft hier niet alleen een zachte draad, daarnaast kenmerkt ze zich ook nog eens door een prachtige glans. Bij het bekijken van het aanbod garens zult u meteen kunnen vaststellen dat de zorgvuldig uitgekozen kleurencombinaties een perfecte match vormen en bovendien een zeer aantrekkelijke meerwaarde weten te creëren voor alle creaties welke u in gedachten heeft. Welke creaties u ook met behulp van dit type garen wenst te realiseren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Haal al uw fantastische wol en garen vandaag nog in huis tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Creëer de meest uiteenlopende creaties dit garen

Gebruikmaken van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen is mogelijk voor het creëren van tal van uiteenlopende creaties. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van dit Lang Yarns garen voor het maken van een mooie trui of een lekker aangename vest. Dat is echter niet alles, want ook tal van andere winterprojecten kunt u probleemloos met behulp van dit garen realiseren. Eén enkele bol van het garen is bijvoorbeeld reeds voldoende om een leuke muts, een col of zelfs polswarmers te maken! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, met dit garen kunt u heel veel verschillende richtingen uit!

De kenmerken van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen

Op het ogenblik dat u aan de slag wenst te gaan met het Mille Colori 200 garen zult u natuurlijk graag willen weten wat daarvoor de meest aangewezen naalddikte is. Wel, deze bedraagt 6 mm. Bovendien is één bol van dit garen reeds goed voor een lengte van 380 meter. Gaat u bijvoorbeeld een trui maken met maatje M van dit garen? In dat geval zult u er rekening mee willen houden dat u daarvoor nood heeft aan ongeveer 3 bollen. De stekenverhouding welke van toepassing is bij dit garen bedraagt verder 10 x 10 centimeter = 15 steken x 23 naalden. U kunt er voor kiezen om dit garen in de wasmachine te wassen tot op een temperatuur van 30 graden. Hou er wel rekening mee dat dit garen niet in de wasdroger kan worden gestopt. Het drogen van het Lang Yarns Mille Colori 200 garen gebeurt tot slot altijd plat. Weten deze verschillende kenmerken u ook wel te overtuigen? Plaats dan nu uw bestelling hier bij Caro's Atelier!