Pagina 1 van 1

Lang Yarns Merino+

Het Lang Yarns Merino+ garen staat bekend als het dunnere zusje van het Merino 50 & Merino 70 garen. Kenmerkend voor dit type garen is dat ze niet alleen lekker zacht aanvoelt, daarnaast beweegt ze ook nog eens op uitstekende wijze met het lichaam mee. Verder is het ook nog eens zo dat het garen niet kriebelt en bovendien superwash is behandeld. Op deze manier geniet u van het beste van twee werelden. Enerzijds krijgt u namelijk de beschikking over een mooi en comfortabel aanvoelend garen, maar daarnaast is het ook nog eens zo dat ze bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren? Waarom dan nog verder wachten? Haal ook uw Lang Yarns garen vandaag nog in huis tegen de meest aantrekkelijke prijs voor wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Waarom kiezen voor dit Lang Yarns Merino+ garen?

Zoals bovenstaand stukje reeds enigszins laat vermoeden zijn er heel wat interessante voordelen verbonden aan het kopen van het Lang Yarns Merino+ garen. Veel mensen houden er dan ook oprecht van om met dit type garen aan de slag te gaan. In eerste instantie is dit natuurlijk te wijten aan de zachte textuur waarover ze beschikt. Deze zorgt er gecombineerd met het feit dat het garen van Lang Yarns werkelijk uitstekend meebeweegt met het lichaam voor dat ze zich perfect leent voor het maken van de meest uiteenlopende kledingstukken. Dat is echter niet alles. Veel mensen vinden het namelijk logischerwijs ook zeer belangrijk dat het garen dat ze gaan kopen superwash is behandeld. Op deze manier kan men het namelijk zeer eenvoudig in de wasmachine stoppen wat natuurlijk het onderhoud alleen maar ten goede komt. Uiteraard spreekt het voor zich dat het garen tot slot verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleuren.

Geschikt voor alle seizoenen

Eveneens een niet onbelangrijke troef waar u op kunt rekenen bij het kopen van het Lang Yarns Merino+ garen is dat u er de leukste creaties mee kunt maken om te dragen tijdens alle seizoenen. Dit is natuurlijk te wijten aan de samenstelling uit honderd procent merinowol. Gaat u gebruikmaken van dit type garen? Hou er dan rekening mee dat het aangewezen is om daarvoor gebruik te maken van naalden met een dikte van tussen de 4,5 & 5,5 mm. Eén bol van het Merino+ garen weegt bovendien zo'n 50 gram en is goed voor een lengte van ongeveer 90 meter. Het feit dat dit type garen superwash is behandeld zorgt er bovendien voor dat u ze moeiteloos in de wasmachine kunt stoppen. Hierdoor leent ze zich uitstekend voor het realiseren van de meest uiteenlopende kledingstukken en accessoires voor dagelijks gebruik. Hou er wel rekening mee dat u dit garen uitsluitend kunt wassen op een temperatuur tot maximum 30 graden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.