Filter uw producten

Pagina 4 van 4

Lang Yarns Merino 120

Meer dan waarschijnlijk heeft u wel reeds gehoord over het Lang Yarns Merino 120 garen. Het betreft hier een garen welke is gemaakt van zeer hoogwaardige en bovendien fijne merinowol uit Australië. Dit garen staat er niet alleen om bekend bijzonder zacht te zijn, daarnaast is ze ook nog eens erg duurzaam en vuilafstotend. Een bijkomend voordeel is dat u bij het realiseren van kledingstukken of accessoires met behulp van dit garen niet hoeft te vrezen voor kriebels en bovendien is ze ook nog eens superwash behandeld. Dit laatste maakt ze uiteraard zeer eenvoudig te onderhouden. Liggen deze verschillende kenmerken in lijn met wat u van het garen dat u wenst te kopen verwacht? Waarom dan nog langer wachten? Bestel uw wol en garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Een kwalitatief en onderhoudsvriendelijk garen

Wanneer u een bepaald garen wenst te kopen voor het realiseren van kledingstukken of accessoires voor alledaags gebruik spreekt het voor zich dat u rekening zult willen houden met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen waarover deze beschikt. Wat dat betreft kan het niet anders of dit Lang Yarns Merino 120 weet u meteen te overtuigen. Wanneer u er voor kiest om dit garen te kopen kunt u, uw creaties namelijk niet alleen zonder probleem in de wasmachine stoppen, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze van nature vuilafstotend zijn. Op deze manier blijven uw creaties lang schoon zonder dat u daar verder ook maar enig omkijken naar heeft. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, op vlak van onderhoud is dit Lang Yarns Merino 120 garen misschien wel één van de beste garens die er verkrijgbaar zijn.

Maak de meest uiteenlopende creaties met Lang Yarns Merino 120

Lang Yarns Merino 120 garen kan in de praktijk worden gebruikt voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. In eerste instantie moet het wel gezegd dat dit garen vooral wordt gebruikt voor het maken van kinderkleding. Toch is dat lang niet alles. U maakt met Lang Yarns bovendien namelijk ook perfect allerhande woonaccessoires mee zoals bijvoorbeeld kussens. Dit klassieke garen zal u ongetwijfeld weten te overtuigen en is bovendien ook nog eens te kopen in de meest uiteenlopende kleuren. Heeft u dus met andere woorden een specifieke kleur in gedachten voor uw creaties? Dan is de kans bijzonder groot dat het aanbod van Lang Yarns daar perfect aan tegemoet weet te komen!

Haal uw Merino 120 garen nu in huis!

Wilt u alleen maar genoegen nemen met het beste van het beste op vlak van garen? In dat geval is het zeker de moeite waard om kennis te maken met alle voordelen die zijn verbonden aan het Merino 120 garen. Dit prachtige garen dat is gemaakt van honderd procent merinowol is tot stand gekomen door uitsluitend gebruik te maken van de beste vezels die er verkrijgbaar zijn. Gebruikmaken van dit garen doet u bij voorkeur door middel van een naald met een dikte van tussen de 3,5 & 4,5 mm en het is belangrijk om rekening te houden met een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 22 steken x 32 naalden. Vreest u er voor dat het kopen van dit garen u heel wat geld zal kosten? Deze vrees is absoluut nergens voor nodig! U kunt dit garen namelijk bestellen tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier! Vanaf een orderwaarde van ten minste 45 euro doen wij uw pakje bovendien ook nog eens volledig gratis op de post! Zo heeft u pas echt geen enkele reden meer om er niet voor te kiezen om dit werkelijk fantastische Lang Yarns Merino 120 garen in huis te halen!