Filter uw productenPagina 1 van 1

Lang Yarns Lace

Het Lang Yarns Lace garen is een mooi, zacht evenals luchtig garen waarmee u de mooiste creaties maakt voor de zomer. Dit garen geniet een bijzondere bekendheid omwille van haar zachte karakter. Dit garen wordt niet zelden omschreven als één van de beste evenals meest fijne mohair draden die er op de markt zijn terug te vinden. Het mohair is afkomstig uit Zuid-Afrika. Het is algemeen bekend dat Lang Yarns de meest optimale kwaliteit onder de mohair importeert. Lijkt dit u ook wel wat en wilt u dan ook graag zelf ook aan de slag kunnen gaan met dit prachtige garen? Waarom zou u dan nog langer twijfelen bij het bestellen van wol en garen? Bestel het garen nu uit het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Nauwkeurige selectie van vezels

Het Lang Yarns Lace garen blinkt uit op vlak van kwaliteit en eigenlijk ook wel enigszins op vlak van exclusiviteit. Het is namelijk zo dat er voor het realiseren van dit garen uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vezels die beschikken over een diameter van minder dan vijfentwintigduizendsten millimeter. Op het ogenblik dat de gewenste vezels zijn uitgekozen zal de draad worden omhult. Dit gebeurt door middel van een hoog gekwalificeerd zijde. Het bijzondere aan dit garen is dat deze combinatie er voor zorgt dat u met het in huis halen van dit garen pas echt kunt genieten van het beste van twee werelden.

De exacte eigenschappen van het Lang Yarns Lace garen

Het wordt bij het bekijken van het aanbod met Lang Yarns garen hier bij Caro's Atelier meteen duidelijk dat dit garen kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Dat is echter niet alles, want ongetwijfeld stelt u zich ook de vraag hoeveel meter aan draad u ter beschikking krijgt op het ogenblik dat u één bol van dit Lang Yarns garen aankoopt. Een bol Lang Yarns Lace garen beschikt over een gewicht van 25 gram en is goed voor 310 meter. De naalddikte waar gebruik van wordt gemaakt bij dit garen bedraagt 3 à 3,5 mm. Op vlak van samenstelling moet u rekening houden met 58 procent mohair evenals 42 procent zijde. Hou er rekening mee dat u kledingstukken en / of accessoires die worden gemaakt met behulp van het dit garen steeds dient te wassen met handwas.

Ook de Lace serie bestellen?

De informatie die u heeft kunnen lezen op deze pagina maakt duidelijk dat er toch wel verschillende redenen kunnen worden aangehaald om gebruik te gaan maken van dit garen. Niet alleen is dit garen zeer kwalitatief en verkrijgbaar in verschillende kleuren, daarnaast staat ze bekend als één van de beste en fijnste mohair garens die er op de markt bestaan. Als klap op de vuurpijl bieden wij dit garen ook nog eens aan, aan onze klanten tegen een wel erg toegankelijk prijskaartje. Zijn dit voor u ook meer dan voldoende redenen om over te gaan tot het aanschaffen van dit garen? Wacht dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Caro's Atelier! Bestellingen die zijn geplaatst voor 21:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden! Zo heeft u, uw Lang Yarns Lace garen pas echt snel in huis!