Pagina 1 van 1

Lang Yarns Jawoll Magic

Kiezen voor het kopen van Lang Yarns Jawoll Magic betekent dat u kiest voor een sokkenwol welke beschikt over een rustig kleurverloop. Dit garen leent zich niet alleen maar om sokken mee te breien, daarnaast kunt u er ook comfortabele kleding mee haken en breien. Bent u eerder van plan om bepaalde accessoires te maken met wol en garen? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat het de moeite waard is om ervoor te kiezen om met het garen aan de slag te gaan. Wilt u er bovendien ook graag zeker van zijn dat u dit garen kunt bestellen tegen de meest interessante prijs? Ook in dat geval helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder!

Luxe sokkenwol met een natuurlijke uitstraling

In eerste instantie spreekt het voor zich dat Lang Yarns Jawoll Magic een luxe sokkenwol is welke zich onder meer kenmerkt door een luxueuze uitstraling. Het sokkengaren is dan ook gemaakt van een combinatie van 75 procent wol en 25 procent polyamide. Bovendien is het ook nog eens zo dat u meteen zult kunnen vaststellen dat dit garen over een werkelijk bijzonder aantrekkelijk kleurverloop beschikt. U kunt er in de praktijk niet alleen voor kiezen om een paar mooie sokken te realiseren met behulp van het garen uit deze collectie, daarnaast is het ook perfect mogelijk om er een mooie kantsjaal mee te maken. In ieder geval, welke creaties u ook in gedachten mag hebben, het kan allemaal door gebruik te maken van het Lang Yarns garen dat is terug te vinden in de Lang Yarns collectie.

De eigenschappen van het Lang Yarns Jawoll Magic garen

Bent u benieuwd naar de precieze kenmerken waar dit Lang Yarns Jawoll Magic garen over beschikt? In dat geval is het in eerste instantie van belang om er rekening mee te houden dat dit garen perfect gebruikt kan worden in combinatie met een naalddikte van 2,5 à 3,5 mm. Eén bol van dit garen beschikt verder over een gewicht van 100 gram en is goed voor een lengte van 400 meter. Stelt u zich de vraag hoeveel bollen van dit garen u nu precies nodig heeft voor het realiseren van verschillende creaties? Ook daar kunnen we een antwoord op geven! Voor een trui van maat 38 heeft u bijvoorbeeld 4 bollen nodig. Gaat u een paar sokken maken? Dan is dat mogelijk met één enkele bol van dit garen.

Haal het Jawoll Magic garen vandaag nog in huis!

Het garen dat is terug te vinden in de collectie bestaat uit een combinatie van 75 procent scheerwol evenals 25 procent polyamide. Deze combinatie zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een kwalitatief garen welke er ook nog eens zeer aantrekkelijk uitziet. Bovendien is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende kleuren waardoor al uw creaties die worden gemaakt met behulp van het garen er telkens weer helemaal naar wens komen uit te zien. Hoe dan ook, gaat u ook gebruikmaken van het Jawoll Magic garen? In dat geval is het altijd een aanrader om deze hier te bestellen! Zo geniet u niet alleen van een scherpe prijs voor het Lang Yarns Jawoll Magic garen op zich, maar bent u ook nog eens verzekerd van een snelle levering evenals lage verzendkosten!