Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Dipinto

Het Lang Yarns Dipinto garen is niet alleen een lekker zacht, maar bovendien ook een heerlijk warm en kleurig garen welke zich kenmerkt door een glans die doet denken aan deze van zijde. Dit garen is dan ook vervaardigd uit 50 procent wol evenals 50 procent polyacryl. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van dit type garen voor het realiseren van niet alleen omslagdoeken en mutsen, maar ook bijvoorbeeld sjaals. Bent u nog op zoek naar een interessant garen waarmee u de leukste creaties kunt realiseren om te dragen in alle seizoenen? Wacht dan niet langer en ontdek meteen alle voordelen die zijn verbonden aan dit fantastische garen en haal ze ook meteen in huis tegen de meest interessante prijs hier bij Caro's Atelier!

Een gemêleerd en overloop garen

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van het Lang Yarns Dipinto garen krijgt u de beschikking over een gemêleerd en overloop garen. Het kleurverloop waar dit Lang Yarns garen over beschikt is bijzonder aantrekkelijk, niet in het minst door de prachtige combinatie die wordt gerealiseerd met behulp van de verschillende kleuren. Het garen komt het best tot haar recht wanneer u er voor kiest om er mee te breien. Bent u nog maar net begonnen met breien of wilt u bijvoorbeeld graag een zogenaamd 'ajour patroon' realiseren? In dat geval zult u alleen maar kunnen vaststellen dat dit type garen van Lang Yarns zich daar werkelijk uitstekend toe leent. Bovendien krijgt u door het kopen van één enkele bol reeds meteen de beschikking over zomaar even 360 meter aan draad! Als dat niet mooi is!

Over welke kenmerken beschikt het Lang Yarns Dipinto garen?

Eén of misschien zelfs meerdere garens kopen uit de collectie zorgt er voor dat u uiteraard graag meer zult willen weten over de kenmerken waar dit garen precies over beschikt. In eerste instantie is het van belang om er rekening mee te houden dat het Lang Yarns Dipinto garen dient te worden gebruikt in combinatie met naalden met een dikte van 3 à 3,5 mm. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 100 gram en is zoals eerder reeds aangegeven goed voor een riante 360 meter aan draad. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 27 steken x 37 naalden.

Ga zelf aan de slag met het fijne Dipinto garen!

Wanneer u zelf nog niet zoveel ervaring heeft met het breien is het altijd de moeite waard om te kijken in de richting van een garen zoals bijvoorbeeld dit merk. Door gebruik te maken van een dergelijk garen zult u namelijk meteen enkele leuke creaties kunnen realiseren. Daarnaast krijgt u met één enkele bol van het dit garen reeds de beschikking over een zeer mooie 360 meter aan draad. Wij van Caro's Atelier maken het bovendien nog interessanter voor onze klanten om over te gaan tot het aanschaffen van één of meerdere garens uit de Lang Yarns collectie. Dit niet in het minst omdat wij dit garen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs en wij ze bovendien ook nog eens zeer snel kunnen leveren. Bestelt u, uw Lang Yarns Dipinto garen vandaag voor 21:00 uur? Dan wordt ze ook vandaag nog verzonden! Zo heeft u ze pas echt snel in huis!