Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Ayumi

Lang Yarns Ayumi is een zeer aantrekkelijk dégradé garen welke zich kenmerkt door een licht kleurverloop. Dit garen is bovendien tot stand gekomen door gebruik te maken van het meest hoogwaardige Egyptische mako katoen. Dit gegeven zorgt er voor dat het garen bijzonder zacht en bovendien ook glad aanvoelt. U kunt er in de praktijk voor kiezen om tal van verschillende creaties te realiseren met behulp van dit garen. Dit geldt onder meer voor het maken van omslagdoeken evenals sjaals. Wilt u graag meer te weten komen over het Lang Yarns Ayumi garen en deze kunnen bestellen tegen een zeer interessante prijs? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier binnen het assortiment wol en garen zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres!

Verkrijgbaar in verschillende, prachtige tinten

Het Lang Yarns Ayumi garen is verkrijgbaar in tal van verschillende kleurentinten. Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in het aanbod met dit fantastische garen wordt dan ook meteen duidelijk dat u ze zowel kunt bestellen in bijvoorbeeld Ayumi donker jeans, Ayumi mint, Ayumi oranje evenals Ayumi bruin. Welke kleuren u dus met andere woorden voor uw creaties ook in gedachten mag hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om gebruik te gaan maken van dit garen.

Een luxe draagcomfort gegarandeerd

De eigenschappen waar het Lang Yarns Ayumi garen over beschikt zorgen er voor dat dit type garen zich in het bijzonder leent voor het realiseren van niet alleen omslagdoeken, maar ook voor bijvoorbeeld sjaals. Welke creatie u uiteindelijk ook gaat maken met behulp van dit garen, u zult altijd kunnen vaststellen dat er niet alleen een zeer comfortabel, maar ook een luxe draagcomfort kan worden gegarandeerd. Het bijzondere comfort waar de creaties die worden gemaakt met behulp van het garen over beschikken zorgt er gecombineerd met de vele prachtige kleuren voor dat ze werkelijk voor iedereen geschikt zijn.

Ook aan de slag gaan met het Ayumi garen?

Heeft u ook al één of misschien zelfs meerdere fantastische creaties in uw gedachten die u kunt gaan realiseren met behulp van het Ayumi garen? In dat geval is het altijd de moeite waard om dit type garen te bestellen van het merk Lang Yarns uit het aanbod hier bij Caro's Atelier! U heeft bij ons niet alleen de mogelijkheid om dit garen te bestellen tegen een zeer aantrekkelijk prijskaartje, daarnaast is het ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende, aantrekkelijke kleuren. Wij bieden onze klanten bovendien op al hun bestellingen steeds een bijzonder snelle levering aan en daarnaast is het ook mogelijk om geen verzendkosten te betalen vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Dit zijn in ieder geval stuk voor stuk prima redenen om er voor te kiezen om ook uw Lang Yarns Ayumi garen vandaag nog te kopen hier bij Caro's Atelier!