Filter uw productenPagina 1 van 1

Lang Yarns Alpaca Superlight

Het Lang Yarns Alpaca Superlight garen is niet alleen lekker licht, daarnaast is het ook een luchtig garen welke tot stand is gekomen door een combinatie van zachte alpaca wol evenals scheerwol en polyamide. Het uiteindelijke resultaat is een harige draad welke bijzonder zacht aanvoelt. Dit maakt ze in de praktijk zeer geschikt voor het breien evenals haken van bijvoorbeeld een comfortabele trui of vest. Eveneens niet onbelangrijk om te weten is dat dit garen verder zowel geschikt is om creaties voor het winter- als zomerseizoen mee te realiseren. In ieder geval, heeft u ook wel interesse in het kopen van dit garen en wilt u deze uiteraard bij voorkeur kunnen bestellen tegen de meest interessante prijs? Maak dan snel kennis met het bijzonder interessant geprijsde Lang Yarns assortiment hier bij Caro's Atelier!

Groot aantal meters per bol Lang Yarns Alpaca Superlight garen

Eén bol van het Lang Yarns Alpaca Superlight garen beschikt over een gewicht van 25 gram. Eén bol van dit garen is dan ook goed voor zomaar even 199 meter aan draad! Bent u van plan om een mooie trui van maat M te maken met behulp van dit uitstekende garen? In dat geval kunt u er rekening mee houden dat u daarvoor nood heeft aan ongeveer 8 bollen. De stekenverhouding welke van toepassing is voor dit garen is 10 x 10 centimeter = 20 steken x 28 naalden. Zoals eerder reeds aangegeven is het perfect mogelijk om dit garen te gebruiken voor het realiseren van zowel zomerse als winterse creaties. Dit maakt de mogelijkheden met wol en garen in de praktijk natuurlijk bijzonder uitgebreid.

Machinewasbaar tot 30 graden

Het realiseren van een creatie met behulp van het Lang Yarns Alpaca Superlight garen betekent dat u deze eveneens in de wasmachine kunt stoppen. Creaties die worden gemaakt met dit type garen uit het aanbod van het merk Lang Yarns zijn dan ook machinewasbaar tot 30 graden. U dient er wel rekening mee te houden dat ze niet geschikt is om in de wasdroger te stoppen. In ieder geval zorgt het feit dat het hierbij gaat om een machinewasbaar garen er voor dat u ook steeds bent verzekerd van een zeer toegankelijk onderhoud. Dat maakt dit garen werkelijk uitermate geschikt en zeer praktisch voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties voor dagelijks gebruik.

Koop nu uw Alpaca Superlight hier bij Caro's Atelier!

Zou u ook graag het Alpaca Superlight garen willen kopen? In dat geval beschikt u daarvoor over alle mogelijkheden hier bij Caro's Atelier! Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om dit garen in de meest uiteenlopende kleuren te kopen. Bovendien zult u ook aangenaam verrast zijn over de prijs die wordt aangerekend. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat u als klant eveneens kunt rekenen op een snelle levering die bovendien volledig gratis is vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Ook Lang Yarns Alpaca Superlight kopen? Bestel ze dan snel hier bij Caro's Atelier!