Pagina 1 van 1

Lana Grossa Gomitolo Puno

Het Lana Grossa Gomitolo Puno garen dat is terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier staat er om bekend een knuffelzacht katoenen garen te zijn welke is gemaakt van merinoswol en alpacawol. Indien u er voor kiest om gebruik te gaan maken van dit type garen zult u meteen kunnen vaststellen dat ze over een subtiel kleurverloop beschikt. Deze zekere mate aan subtiliteit wordt gecombineerd met een mooie en bovendien ook elegante uitstraling. Eén bol van dit garen bevat bovendien een behoorlijke hoeveelheid aan looplengte wat er voor zorgt dat u er zomaar een mooie omslagdoek mee kunt maken. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van Lana Grossa garen? Dan bent u hier bij Caro's Atelier in ieder geval zonder twijfel aan het juiste adres voor alles van Lana Grossa!

De samenstelling en eigenschappen van Lana Grossa Gomitolo Puno garen

Op het ogenblik dat u van plan bent om gebruik te maken van Lana Grossa Gomitolo Puno garen zult u natuurlijk graag exact willen weten hoe het zit met de samenstelling van dit garen. Wel, wat dat betreft kunt u rekenen op een samenstelling bestaande uit 70 procent katoen, 19 procent scheerwol en 11 procent alpacawol. Bovendien heeft elke bol een gewicht van 150 gram en kunt u rekenen op een lengte van ongeveer 570 meter. Wanneer u met dit type van garen uit het aanbod van Lana Grossa aan de slag wil gaan is het bovendien altijd interessant om te weten dat u rekening moet houden met een naalddikte van 4 mm.

Ruime keuze op vlak van garen

Vooraleer u over zult willen gaan tot het bestellen van Lana Grossa Gomitolo Puno voor uw creaties is het niet meer dan normaal dat u ook graag zult willen weten uit welke kleuren u precies een keuze kunt maken. Op dit vlak hebben we goed nieuws voor u! Het is namelijk zo dat u hier in het aanbod van Caro's Atelier een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende opties op vlak van kleuren. Kenmerkend voor het garen is in ieder geval dat er fantastische kleurencombinaties worden gerealiseerd met één enkele bol waardoor ook uw creaties steeds zullen weten uit te blinken als geen ander. In ieder geval, bent u geïnteresseerd in de bijzondere eigenschappen waar dit garen over beschikt en wilt u deze graag kunnen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan bent u bij ons alvast aan het juiste adres!

Haal uw Gomitolo Puno garen nu in huis!

Gebruikmaken van het Gomitolo Puno garen zorgt er voor dat u altijd beschikt over een bijzonder geschikt garen om bijvoorbeeld een mooie omslagdoek mee te maken. Het spreekt echter voor zich dat u dit garen ook nog voor heel wat andere creaties kunt gaan gebruiken. Wij hebben het voor onze klanten in ieder geval alvast mogelijk gemaakt om een keuze te maken uit verschillende soorten Lana Grossa Gomitolo Puno garen welke altijd kan worden aangekocht tegen de scherpst mogelijke prijs. Plaatst u uiteindelijk een bestelling voor een bestelbedrag ter waarde van 45 euro of meer? Dan hoeft u ook nog eens geen rekening te houden met verzendkosten! Uw bestelling garen wordt dan immers volledig gratis geleverd. Twijfel dus niet langer en koop al uw favoriete garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier!