Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lana Grossa Gomitolo 200

Het Lana Grossa Gomitolo 200 garen is een aantrekkelijk, dun verloopgaren welke is gemaakt van 50 procent wol en 50 procent acryl. Wanneer u de draad vastneemt zult u kunnen vaststellen dat deze niet alleen erg zacht aanvoelt, maar bovendien ook nog eens heerlijk warm is. Wat het Lana Grossa garen extra bijzonder maakt is bovendien dat ze hier en daar een lichte en subtiele glans aan de dag weet te leggen. Deze glans wordt gerealiseerd door de toevoeging van het zogenaamde polyamide aan het garen. Bent u voor uw volgende creatie dus met andere woorden op zoek naar een garen dat niet alleen zacht en warm aanvoelt, maar bovendien ook nog eens over een 'extra touch' beschikt op vlak van uitstraling? In dat geval is het zeker de moeite waard om kennis te maken met dit garen dat is terug te vinden in het aanbod van Lana Grossa hier bij Caro's Atelier!

Kennismaking met dit Lana Grossa garen

Het Lana Grossa Gomitolo 200 garen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vele bijzondere kleuren waar u een keuze uit kunt maken zorgt er voor dat u elke creatie op deze manier kunt voorzien van een ronduit unieke uitstraling. U dient er bovendien rekening mee te houden dat het breien en haken met het garen gebruik dient te worden gemaakt van een naald met een naalddikte van tussen de 4,5 & 5.

Onderhoudtips voor het garen

Wanneer u één of meerdere prachtige creaties heeft gerealiseerd met behulp van het Lana Grossa Gomitolo 200 garen spreekt het natuurlijk voor zich dat u zult willen dat deze creaties er zo lang mogelijk op hun best uit blijven zien. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u dit garen uitsluitend mag wassen (met handwas) op een temperatuur van maximum 30 graden. Daarnaast dient u rekening te houden met plat drogen waardoor het drogen in de wasdroger uiteraard is uitgesloten.

Haal nu uw Gomitolo 200 garen in huis hier bij Caro's Atelier!

Het Gomitolo 200 garen dat is terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. De bijzondere eigenschappen waar dit garen over beschikt zorgt er in ieder geval voor dat ze zich bijzonder goed leent voor bijvoorbeeld het maken van mutsen en sjaals. Bent u niet zozeer op zoek naar een geschikt garen voor het maken van kledingaccessoires, maar wilt u bijvoorbeeld graag uw interieur verrijken met enkele nieuwe home deco accessoires? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat u, uw creativiteit op dit vlak met behulp van dit product helemaal kunt botvieren! Klinkt dit alles voor u ook best als muziek in de oren? Waarom zou u dan nog langer twijfelen? Bestel ook uw Lana Grossa Gomitolo 200 garen vandaag nog tegen de scherpste prijs en de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!