Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Washi

Het Katia Washi is een dik garen welke beschikt over een samenstelling van 70 procent polyester evenals 30 procent viscose. Deze samenstelling zorgt er voor dat het effect van leer kan worden nagebootst. Dit garen kan in de praktijk worden gebruikt voor tal van verschillende doeleinden. Zo is het niet alleen mogelijk om dit garen te gebruiken om een mooie tas mee te maken, daarnaast kunnen er ook woonaccessoires mee worden gerealiseerd. Bent u eveneens van plan om dit garen te bestellen en wilt u dat graag kunnen doen tegen de scherpst mogelijke prijs? In dat geval is het steeds een aanrader om er voor te kiezen om wol en garen in huis te halen tegen de beste prijs hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit 27 verschillende kleuren

Een niet onbelangrijk detail om rekening mee te houden bij het aanschaffen van het Katia Washi garen is natuurlijk de kleur waar deze over moet beschikken. De kleur van het garen wordt in de praktijk altijd afgestemd op het doel waarvoor het garen zal worden gebruikt. In ieder geval is het mogelijk om binnen de collectie een keuze te maken uit 27 verschillende, felle en natuurlijke kleuren. U kunt ervoor kiezen om met behulp van dit garen onder meer de leukste tassen te maken. Zo beschikt u steeds over een op maat gemaakte creatie.

Creëer de leukste creaties met dit garen

Het garen uit de Katia Washi lijn staat er om bekend niet alleen platter, maar ook lichter te zijn in vergelijking met de trapillo. Dit betekent dat ze zich leent voor het maken van een groot aantal zeer uiteenlopende creaties. Denk op dit vlak niet alleen aan tassen, maar ook aan bijvoorbeeld kussens, originele manden evenals grote amigurum. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, op het ogenblik dat u een veelzijdig Katia garen wenst te bestellen waarmee u de meest uiteenlopende projecten kunt realiseren is het steeds een aanrader om er voor te kiezen om dit garen in huis te halen.

Koop Washi vandaag nog!

De informatie die is terug te vinden op deze pagina heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er heel wat interessante voordelen zijn verbonden aan het bestellen van het garen dat is terug te vinden in de Katia lijn. Bovendien doen wij er van Caro's Atelier graag nog een paar extra voordelen bovenop. Zo is het niet alleen mogelijk om dit garen bij ons in verschillende kleuren te kopen, u kunt ook nog eens genieten van zeer scherpe verzendkosten evenals een snelle levering. Koop ook uw Katia Washi garen nu hier bij Caro's Atelier!