Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Washi Print

Het garen dat deel uitmaakt van de Katia Washi Print collectie is een meerkleurig lint welke kan worden gebruikt om mee te breien en haken met respectievelijk dikke brei- en haaknaalden. Het Katia garen is bovendien niet alleen plat, maar kenmerkt zich ook door een licht gewicht waardoor ze zich niet alleen prima leent voor het maken van handtassen en tops, maar ook bijvoorbeeld schouderbandjes evenals kleurrijke hessen. In principe kunnen we dit garen in zekere zin wat vergelijken met de zogenaamde trapillo. Dit betekent dat u ze niet alleen kunt gebruiken voor het realiseren van manden en zomerse dekens, maar bijvoorbeeld ook voor kleurrijke kussens. Ontdek snel het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier. Maak de mooiste creaties met wol en garen!

Garen met het effect van leer

Op het ogenblik dat u er voor kiest om het Katia Washi Print garen te bestellen uit het aanbod hier bij Caro's Atelier kiest u voor een garen dat zich kenmerkt door een uitstraling die veel weg heeft van leer. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat het garen is samengesteld uit een combinatie van 70 procent polyester evenals 30 procent viscose. U kunt met dit garen niet alleen leuke accessoires maken zowel voor onderweg als voor in huis, wat bovendien ook te denken van het een mooi topje? Welke creaties u mogelijks ook in gedachten mag hebben, het is steeds een potentieel interessante optie om in de richting te kijken van het geweldige merk Katia.

Maak een keuze uit 19 verschillende kleuren

Het garen dat deel uitmaakt van de Katia Washi Print collectie is verkrijgbaar in niet minder dan 19 verschillende kleuren. Het gaat hierbij bovendien niet alleen om natureltinten, maar ook om echte zomerkleuren. Bij het bestellen van dit garen zult u niet alleen maar een keuze moeten maken uit het uitgebreide aanbod aan kleuren, daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere eigenschappen om rekening mee te houden. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan de stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 10 steken x 12 naalden. Gaat u de creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen wassen? Dat dient te gebeuren op een temperatuur van 30 graden. Ze dienen bovendien plat te worden gedroogd.

Koop het Washi Print garen nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u graag ook over gaan tot het kopen van het Washi Print garen uit ons assortiment? Dat kan! Niet alleen kunt u dit garen bij ons bestellen tegen een zeer interessant prijskaartje, bovendien voorzien wij u ook steeds van een voordelige evenals een snelle levering. Heeft u genoeg gehoord en wilt u het Katia Washi Print garen ook graag bestellen? Waarom zou u dan nog langer aarzelen? Koop ze nu hier bij Caro's Atelier!