Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Verso

We kunnen het garen uit de Katia Verso collectie niet alleen omschrijven als lekker zacht, maar bovendien ook erg fijn. Het garen beschikt over een klein haartje welke zich langs de zogenaamde streng bevindt wat ze voorziet van een extra zacht karakter. U kunt er op uitstekende wijze voor kiezen om gebruik te maken van dit garen garen voor wat het breien van niet alleen kleding, maar ook lichtgewicht accessoires betreft. Bent u bijvoorbeeld van plan om een mooie sjaal te maken? Dan kan het zomaar een aanrader zijn om daarvoor te kijken in de richting van het Verso garen. Het spreekt voor zich dat dit uitnodigende garen in geen geval kon ontbreken in het aanbod wol en garen dat wij van Caro's Atelier aanbieden!

De samenstelling van het garen

Voordat u over zult gaan tot het daadwerkelijk kopen van het Katia Verso garen spreekt het voor zich dat u graag een goed beeld zult willen hebben van de precieze samenstelling waar dit garen over beschikt. Op dit vlak kunt u rekenen op een samenstelling van 40 procent acryl evenals 30 procent polyamide, 20 procent merinowol evenals 10 procent superfijne alpaca. Deze samenstelling zorgt er niet alleen voor dat het eindresultaat lekker zacht, maar bovendien ook nog eens aangenaam fijn is. Dit alles maakt dit Katia garen een absolute aanrader om te ontdekken!

Wat maken met het garen uit de Verso collectie?

Het fijne en zachte karakter welke kenmerkend is voor het Katia Verso garen zorgt er voor dat u deze voor de meest uiteenlopende creaties kunt gebruiken. Zo kunt u er niet alleen leuke kleding mee maken, maar bijvoorbeeld ook lichtgewicht accessoires. In de praktijk wordt er bijvoorbeeld erg vaak voor gekozen om een leuke sjaal te maken met dit garen. Ook het feit dat dit garen verkrijgbaar is in tal van verschillende, uiteenlopende kleuren zorgt er natuurlijk voor dat u er heel wat verschillende richtingen mee uit kunt.

Koop ook uw Verso garen vandaag nog!

Overgaan tot het kopen van het Verso garen betekent dat u kiest voor een garen welke beschikt over een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 20 steken x 28 naalden. Elke bol van dit garen heeft een gewicht van 50 gram en beschikt bovendien over een looplengte van ongeveer 300 meter. U kiest er bij voorkeur voor om dit type garen te gebruiken in combinatie met een naald met een dikte van 4 à 4,5 mm. Gaat u het garen uit de collectie niet gebruiken om mee te breien, maar wel om mee te haken? In dat geval gebruikt u daarvoor bij voorkeur een naald 2-3. Hou er rekening mee dat u voor het maken van een trui met maatje 42 in totaal 4 bollen van het Katia Verso garen nodig heeft.