Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Katia Velour

Het Katia Velour kunnen we met recht en rede een werkelijk uitstekend garen noemen. Het is een zacht en tegelijkertijd ook flexibel garen welke bijzonder geschikt is voor het maken van bijvoorbeeld een warme col. Het zachte fantasiegaren heeft kort haar en weet werkelijk zeer bijzondere resultaten te realiseren in combinatie met andere soorten garen. Bent u niet meteen op zoek naar een garen om gewoon een col mee te maken, maar wilt u bijvoorbeeld een mooie en warme kindervest realiseren? Ook in dat geval zal dit garen u ongetwijfeld weten te verrassen. U hoeft dan ook absoluut niet langer meer te wachten, ontdek snel wat ons fantastische wol en garen allemaal voor moois voor u in petto heeft.

Eveneens een geschikt garen voor allerhande accessoires

Het Katia Velour is niet alleen interessant om te gebruiken voor het maken van de meest uiteenlopende kledingstukken, daarnaast kunt u er ook tal van verschillende accessoires mee maken. Denk op dit vlak niet alleen aan kussens die zich kenmerken door een pluche-effect, maar bijvoorbeeld ook aan extra zachte dekens die vooral door baby's erg worden gewaardeerd. In ieder geval, of u nu op zoek bent naar een interessante garen om leuke kleding mee te maken of u graag een geschikt exemplaar wenst te kopen voor het realiseren van de meest uiteenlopende accessoires, het garen is het overwegen altijd meer dan waard. Bovendien bestelt u dit garen van het merk Katia bij ons ook tegen de beste prijs!

Maak een keuze uit tal van verschillende kleuren

Ook altijd interessant om te weten is dat het Katia Velour garen verkrijgbaar is in een groot aantal uiteenlopende kleuren. Of u nu van plan bent om een garen in het wit, ecru of beige te kopen, in alle drie deze gevallen leent het Velour garen zich daar uitstekend voor. Bent u eerder op zoek naar een garen in andere kleuren zoals bijvoorbeeld paars, blauw of (wit)groen? Ook in dat geval is het altijd een aanrader om ervoor te kiezen om dit garen te ontdekken. Zo beschikt u wellicht meteen over precies dat garen welke alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen!

Bestel vandaag nog uw Velour garen!

Spreken de kenmerken waar het garen uit de Katia collectie over beschikt u wel aan en zou u deze graag willen kunnen kopen tegen de meest interessante prijs? In dat geval is het zeker de mogelijkheid om even te ontdekken wat wij u hier bij Caro's Atelier allemaal te bieden hebben. Wacht dan ook zeker niet te lang en bestel vandaag nog het veelzijdige Katia Velour garen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier!