Pagina 1 van 1

Katia Sweet Lace

Het Katia Sweet Lace garen is een lekker zacht garen dat beschikt over een harige afwerking. Het garen kan in de praktijk worden gebruikt voor het realiseren van warme, lichte evenals comfortabele kledingstukken. Het is een uitstekend garen, niet alleen om kleding, maar ook om accessoires mee te maken. Denk hierbij niet alleen aan lekker comfortabele en warme sjaals om te dragen tijdens de winter, maar ook aan bijvoorbeeld foulards en mutsen. Bent u eerder op zoek naar een interessant wol en garen voor het maken van lichte, maar toch warme kledingstukken voor tijdens de herfst en winter? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat kiezen voor dit garen een absolute aanrader is.

De samenstelling van dit mooie garen

Eén van de eerste zaken waar u uiteraard naar gaat kijken is de samenstelling waar het Katia Sweet Lace garen over beschikt. Wat dit betreft kunt u rekenen op een combinatie van 80 procent acryl, 10 procent mohair evenals 10 procent wol. De wol kenmerkt zich door een harig karakter, maar is ook lekker zacht. Eén bol van het Katia garen dat deel uitmaakt van deze Katia lijn beschikt over een gewicht van 50 gram en is goed voor een lengte van ongeveer 270 meter. De naalddikte waar u gebruik van kunt maken is uiteraard afhankelijk van het feit of u gaat breien of haken met het garen. Voor het breien kunt u een naald gebruiken met een dikte van tussen de 4 & 5 mm. Voor het haken gebruikt u een naald van 2,5 à 3 mm dik.

Hoeveel bollen Katia Sweet Lace garen heeft u nodig?

Spreken de hierboven aangegeven kenmerken u wel aan en bent u bijgevolg van plan om ook over te gaan tot het bestellen van het Katia Sweet Lace garen? In dat geval is het natuurlijk interessant wanneer u weet hoeveel bollen u precies moet aanschaffen. Voor het realiseren van een trui met lange mouwen met maat 42 heeft u voldoende aan vier bollen van dit garen. De stekenverhouding bedraagt in dit geval 10 x 10 centimeter = 20 steken x 25 naalden. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer u graag gebruik zou willen maken van een licht en zijdeachtig garen welke zeer geschikt is om warme, lichte en comfortabele kleding mee te maken is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van dit garen.

Ga zelf aan de slag met het Sweet Lace garen!

Wilt u het Katia Sweet Lace garen graag kopen tegen de scherpst mogelijke prijs en wilt u ze bovendien ook graag zo snel mogelijk in huis kunnen halen? In dat geval is het altijd aan te raden om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier. Met elke bestelling die u plaatst spaart u overigens steeds mee voor interessante kortingen op uw volgende order(s). Daarnaast bieden wij u ook een gratis levering van uw bestelling aan vanaf een bedrag van 45 euro.