Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Katia Spring Rainbow

Het garen dat deel uitmaakt van de Katia Spring Rainbow collectie is een fijne draad welke eigenlijk is opgebouwd uit meerdere, losse draden. Het garen beschikt over een zeer aantrekkelijk kleurverloop en leent zich niet in het minst voor het maken van een mooie omslagdoek. U ontvangt het garen uit de Katia Spring Rainbow collectie steeds samen met een breipatroon voor het realiseren van een mooie sjaal. Bent u ook wel benieuwd naar al het moois dat het Katia Spring Rainbow garen voor u in petto heeft? Dan hoeft u niet langer te wachten, haal wol en garen vandaag nog in huis tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Mooi verloopgaren gemaakt van katoen & acryl

Er voor kiezen om het garen uit de Katia Spring Rainbow collectie te kopen zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een zeer aantrekkelijk verloopgaren welke is gemaakt van een combinatie van katoen en acryl. De draad leent zich prima om te gebruiken met een naalddikte van tussen de 4 & 5 mm. Ze is opgebouwd uit vier dunne, los opgedraaide draden. Omwille van het feit dat de verschillende draden stuk voor stuk over een andere kleur komen te beschikken wordt er een mooie en bovendien langzame kleurovergang gecreëerd in de bol met garen van het merk Katia. Dit maakt ze zo mogelijk zomaar even visueel nog aantrekkelijker.

Welke kenmerken heeft het Katia Spring Rainbow garen?

Het garen dat deel uitmaakt van de Katia Spring Rainbow collectie is geschikt om te gebruiken in combinatie met een naalddikte van 4 mm. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 150 gram en brengt een lengte van 600 meter aan draad met zich mee. Denkt u er aan om een sjaal te maken met behulp van het Katia Spring Rainbow garen? In dat geval heeft u daarvoor voldoende aan één enkele bol van dit garen. De stekenverhouding van het Katia Spring Rainbow garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 21 steken x 26 naalden. Dit garen uit het aanbod van Katia is bovendien geschikt om in de wasmachine te wassen, meer bepaald op een temperatuur van maximum 30 graden.

Spaar voor kortingen met elke bestelling die u plaatst!

Het bestellen van uw Katia Spring Rainbow garen hier bij Caro's Atelier levert u steeds heel wat interessante voordelen op. Niet alleen is er de snelle levering, wat bovendien ook te denken van het feit dat uw aangekochte garen gratis kan worden verzonden vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 45 euro? Bijkomend is het ook nog eens zo dat u met elke bestelling die u bij ons plaatst mee kunt sparen voor interessante kortingen door middel van ons loyaliteitsprogramma. Heeft u dus met andere woorden nood aan wat extra Katia Spring Rainbow garen of wilt u graag één of meerdere andere artikelen uit ons assortiment bestellen zoals accessoires? Dan is het zomaar mogelijk dat u dit kunt doen tegen een extra mooie korting! Alweer een extra goede reden om over te gaan tot het kopen van uw Katia Spring Rainbow garen hier bij Caro's Atelier!

Bestel het Katia Spring Rainbow garen vandaag nog!

Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het Katia Spring Rainbow garen? In dat geval nodigen wij u graag uit om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier! Dit garen bij ons kopen zorgt er niet alleen voor dat u bent verzekerd van een zeer interessant prijskaartje, daarnaast hoeft u ook nooit lang te wachten voordat u aan de slag kunt gaan met het maken van de door u gewenste creatie(s). Sterker nog, kunt u, uw bestelling bij ons plaatsen voor 21:00 uur? Dan zal deze dezelfde dag nog op de post gaan! Zo haalt u het Katia Spring Rainbow garen steeds in huis tegen de meest optimale voorwaarden!