Pagina 1 van 1

Katia Scotch Tweed

Het Katia Scotch Tweed garen dat kan worden aangekocht uit het assortiment hier bij Caro's Atelier is een wol die zich kenmerkt door de aanwezigheid van een tweed effect. Dit betekent dat uw uiteindelijke creatie steeds over meerdere, kleine spikkels van de meest uiteenlopende kleuren zal komen te beschikken. Deze kleine spikkels zorgen voor een subtiel en bovendien ook uitermate origineel effect en geven verder een mooi reliëf mee aan het garen. Lijken deze eigenschappen u ook wel wat en wilt u bijgevolg ook graag overgaan tot het bestellen van dit garen? Waarom zou u dan nog langer twijfelen? Haal uw wol en garen vandaag nog in huis tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van het Katia Scotch Tweed garen

Wat de samenstelling van het garen uit deze lijn betreft kunt u rekenen op een combinatie van 60 procent wol, 20 procent viscose evenals 20 procent polyamide. Elke bol van dit garen beschikt bovendien over een gewicht van 50 gram en is goed voor een looplengte van ongeveer 95 meter. Gaat u ook de leukste creaties maken met behulp van het garen uit deze lijn? In dat geval is het ook steeds interessant om rekening te houden met een aangewezen naalddikte van 4,5 à 5 mm. Op het ogenblik dat u van plan bent om een trui met lange mouwen te maken dient u zo'n 9 bollen van dit Katia garen in huis te halen.

Het wassen van dit garen

Het spreekt voor zich dat u ook graag rekening zult willen houden met de manier waarop het Katia Scotch Tweed garen dient te worden gewassen. Wat dat betreft is het belangrijk om er stil bij te blijven staan dat dit garen niet in de wasmachine kan. U dient ze dan ook steeds met de hand te wassen. Bovendien spreekt het voor zich dat creaties die zijn gerealiseerd met behulp van dit product niet in de wasdroger mogen.

Bestel nu ook uw Scotch Tweed garen!

Zou u ook wel graag aan de slag willen gaan met het garen uit de Scotch Tweed collectie? Dan kunt u ze meteen bestellen hier bij Caro's Atelier! Wanneer u dit doet kunt u rekenen op meerdere interessante voordelen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het feit dat het garen kan worden besteld tegen een zeer toegankelijk prijskaartje, maar dat is niet alles. Daarnaast kunt u namelijk het garen van Katia ook zeer snel in huis hebben! Op het ogenblik dat u, uw bestelling plaatst voor 21:00 uur kan uw Katia Scotch Tweed garen zelfs zomaar dezelfde dag nog verzonden worden!