Pagina 1 van 1

Katia Scotch Tweed

Het Katia Scotch Tweed garen dat kan worden aangekocht uit het assortiment hier bij Caro's Atelier is een wol die zich kenmerkt door de aanwezigheid van een tweed effect. Dit betekent dat uw uiteindelijke creatie steeds over meerdere, kleine spikkels van de meest uiteenlopende kleuren zal komen te beschikken. Deze kleine spikkels zorgen voor een subtiel en bovendien ook uitermate origineel effect en geven verder een mooi reliëf mee aan het garen. Lijken deze eigenschappen u ook wel wat en wilt u bijgevolg ook graag overgaan tot het bestellen van dit garen? Waarom zou u dan nog langer twijfelen? Haal uw wol en garen vandaag nog in huis tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van het Katia Scotch Tweed garen

Wat de samenstelling van het garen uit deze lijn betreft kunt u rekenen op een combinatie van 60 procent wol, 20 procent viscose evenals 20 procent polyamide. Elke bol van dit garen beschikt bovendien over een gewicht van 50 gram en is goed voor een looplengte van ongeveer 95 meter. Gaat u ook de leukste creaties maken met behulp van het garen uit deze lijn? In dat geval is het ook steeds interessant om rekening te houden met een aangewezen naalddikte van 4,5 à 5 mm. Op het ogenblik dat u van plan bent om een trui met lange mouwen te maken dient u zo'n 9 bollen van dit Katia garen in huis te halen.

Het wassen van dit garen

Het spreekt voor zich dat u ook graag rekening zult willen houden met de manier waarop het Katia Scotch Tweed garen dient te worden gewassen. Wat dat betreft is het belangrijk om er stil bij te blijven staan dat dit garen niet in de wasmachine kan. U dient ze dan ook steeds met de hand te wassen. Bovendien spreekt het voor zich dat creaties die zijn gerealiseerd met behulp van dit product niet in de wasdroger mogen.

Bestel nu ook uw Scotch Tweed garen!

Zou u ook wel graag aan de slag willen gaan met het garen uit de Scotch Tweed collectie? Dan kunt u ze meteen bestellen hier bij Caro's Atelier! Wanneer u dit doet kunt u rekenen op meerdere interessante voordelen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het feit dat het garen kan worden besteld tegen een zeer toegankelijk prijskaartje, maar dat is niet alles. Daarnaast kunt u namelijk het garen van Katia ook zeer snel in huis hebben! Op het ogenblik dat u, uw bestelling plaatst voor 21:00 uur kan uw Katia Scotch Tweed garen zelfs zomaar dezelfde dag nog verzonden worden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.