Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Saint Tropez

Het garen dat is terug te vinden in de Katia Saint Tropez collectie is een mooie en bovendien ook lichte draad die zich kenmerkt door de aanwezigheid van een mooie glinstering. Het garen is gemaakt van een combinatie van 83 procent katoen, 9 procent polyester evenals 8 procent polyamide. De luchtige structuur waar dit garen over beschikt zorgt er voor dat het een echte zomerdraad is. Wilt u ook graag aan de slag gaan met het garen voor het maken van verschillende, uiteenlopende en zomerse creaties? Bestel al uw prachtige wol en garen dan vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Mooi assortiment bestaande uit diverse kleuren

In het Katia Saint Tropez aanbod hier bij Caro's Atelier zijn uiteraard tal van verschillende kleuren terug te vinden. Voor welke van deze verschillende kleuren u uiteindelijk ook mag kiezen, u zult steeds kunnen vaststellen dat ze een absolute meerwaarde betekenen voor al uw creaties. De unieke combinaties met bijvoorbeeld goud- en zilverkleuren zorgen er voor dat elke zomerse creatie die wordt gemaakt met behulp van het garen er ééntje is waar iedereen met veel plezier gebruik van zal maken.

Over welke kenmerken beschikt dit garen?

Bij het aanschaffen van dit garen zijn er verschillende kenmerken waar u rekening mee zult willen houden. In eerste instantie is er natuurlijk de geadviseerde breinaald. Deze bedraagt tussen de 4 & 5,5 mm. Gaat u het garen uit deze lijn eerder bestellen om er mee te haken? In dat geval wordt er een haaknaald geadviseerd met een dikte van 3 à 3,5 mm. Eén bol van dit type garen beschikt over een gewicht van 50 gram en brengt een looplengte met zich mee van 180 meter. Zou u graag met dit garen een trui willen maken in maat 42 die beschikt over korte mouwen? Dan moet u er rekening mee houden dat u daarvoor in principe 6 bollen van het Saint Tropez garen nodig heeft.

Bestel het Katia Saint Tropez garen vandaag nog!

Wanneer u denkt aan zomerse temperaturen en luxe is Saint-Tropez eigenlijk nooit ver weg. Deze kenmerken zijn eveneens terug te vinden in het Katia garen dat deel uitmaakt van de Saint Tropez lijn. Wanneer u dit garen van Katia bestelt kunt u er dan ook zeker van zijn dat u over een prachtige basis beschikt voor alle projecten die u wenst te realiseren. Hoe dan ook, bent u ook van plan om het Katia Saint Tropez garen te bestellen? In dat geval kunt u ze niet alleen snel, maar ook voordelig kopen hier bij Caro's Atelier!