Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Saigon Print

Katia Saigon Print is een meerkleurig garen welke zich kenmerkt door een grote sterkte. Het garen staat er om bekend uitstekend geschikt te zijn voor het maken van tal van verschillende creaties voor in het tussenseizoen en de zomer. Het betreft hier een werkelijk bijzonder mooi acryl wat zich prima leent voor het breien van niet alleen tops voor kinderen, maar ook luchtige truien evenals hessen voor vrouwen. U kunt er in de praktijk voor kiezen om het Katia Saigon Print garen te combineren met Saigon waardoor steeds de meest unieke creaties kunnen worden gerealiseerd. Deze creaties kunnen zich uiteindelijk zowel kenmerken door effen als door gemarmerde tonen. Wilt u graag meer ontdekken over het garen en deze meteen kunnen bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs? In dat geval is het zeker de moeite waard om kennis te maken met de voordelen hier bij Caro's Atelier! Bekijk dus eens ons uitgebreide wol en garen assortiment.

Waarom kiezen voor Katia Saigon Print?

Het Katia Saigon Print garen gebruiken brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie betreft het hier een zeer sterke draad welke is gemaakt van honderd procent acryl. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat ze over een zijdezachte touch beschikt. Deze combinatie zorgt er voor dat er in de praktijk vaak naar wordt verwezen als een katoenen draad. Deze versie van het garen beschikt ook over een mooie print. Dit prachtige en super zachte Katia garen is bijzonder interessant voor het maken van kinder- en babykleding. Ook de mogelijkheid om het garen te combineren met Saigon is uiteraard een niet onbelangrijk voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u over gaat tot het bestellen van dit type garen. Dit alles zorgt er in ieder geval voor dat er meer dan voldoende goede redenen bestaan om Saigon Print in huis te halen!

Bestel uw Saigon Print garen nu hier bij Caro's Atelier!

De informatie op deze pagina heeft inmiddels ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er heel wat zeer interessante voordelen zijn verbonden aan het kopen van Saigon Print garen. Wilt u dit garen graag ook kunnen bestellen tegen de meest interessante prijs? Dan bent u daarvoor bij ons zonder enige twijfel aan het juiste adres! U zult namelijk meteen kunnen vaststellen dat wij het garen steeds kunnen aanbieden tegen een zeer scherp prijskaartje. Dat is echter niet alles. Wat bovendien ook te denken van het feit dat het garen in geen tijd in huis kan worden gehaald? Een bestelling die u bij ons plaatst voor 21:00 uur wordt namelijk dezelfde dag nog verzonden! Wilt u dus met andere woorden het Katia Saigon Print garen snel en voordelig in huis kunnen halen? Dan hoeft u niet langer te twijfelen! Bestel ze vandaag nog tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!