Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Katia Polar

Het Katia Polar garen is een zacht en bovendien ook sponzig garen dat verkrijgbaar is in tal van verschillende kleuren. Het garen leent zich uitstekend voor het maken van diverse fantasie-kledingstukken voor de winterperiode. U kunt er niet alleen voor kiezen om dit garen te gebruiken voor het maken van babykleding, wat bovendien ook te denken van fluweelachtige jassen voor meisjes? Bent u niet zozeer op zoek naar een garen voor het maken van kledingstukken, maar wel voor het creëren van diverse accessoires? Ook dan heeft Polar heel wat moois voor u in petto! U gebruikt wol en garen immers ook zonder probleem voor het maken van dekens, kussens, warme foulards evenals gemakkelijke mutsen.

Katia Polar verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het aanbod garen hier bij Caro's Atelier bestaat uit een groot aantal verschillende kleuren. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een ecru kleur, want wat dacht u van garen in zwart, reebruin, grijs evenals donkerblauw of roestbruin? Deze bijzondere kleuren zorgen er voor dat elke creatie die tot stand komt door gebruik te maken van dit product telkens weer over een unieke uitstraling beschikt. U kunt er niet alleen voor kiezen om uw creaties te maken met één bepaald type kleur uit het assortiment, u kunt ze ook probleemloos combineren. Vaak geeft dit zomaar een nog mooiere touch aan het project dat u in gedachten heeft.

Breien met twee bollen garen aangeraden

De productiekenmerken waar het Katia Polar garen van het merk Katia over beschikt zorgt er voor dat het belangrijk is om rekening te houden met een extra aandachtspunt. Om een homogeen breiwerk te kunnen verkrijgen in niet alleen textuur, maar ook kleur is het van belang om het te breien met twee bollen garen. Maak hierbij afwisselend gebruik van twee naalden met elk van de bollen garen. Op deze manier kunt u pas echt altijd rekenen op de meest optimale uitstraling voor alle creaties die met behulp van dit merk worden gerealiseerd.

Bestel het Polar garen vandaag nog!

Hebben de aangehaalde kenmerken van het Polar garen u ook weten te overtuigen? In dat geval is het de moeite waard om er voor te kiezen om ze hier bij Caro's Atelier te kopen! Wij zorgen er niet alleen voor dat u dit type garen kunt bestellen in de meest uiteenlopende kleuren, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te genieten van de scherpst mogelijke prijs. Op de koop toe hoeft u ook nooit lang te wachten voordat u het garen in huis heeft, in tegendeel. Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur verzenden we dan ook dezelfde dag nog! Dit alles zorgt er voor dat er geen enkele reden meer is om uw Katia Polar garen niet te kopen hier bij Caro's Atelier!