Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Peques

Katia Peques is een prachtig basisgaren welke is gemaakt van honderd procent acryl. Het betreft hier een garen dat niet alleen lekker zacht aanvoelt, maar bovendien ook nog eens over een lichte glans beschikt. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat ze in de praktijk zeer vaak wordt gebruikt voor het maken van allerhande babykleertjes. Zou u ook graag meer te weten willen komen over het Katia Peques garen en wilt u deze bovendien ook kunnen bestellen tegen een zeer interessant prijskaartje? In beide gevallen nodigen we u zeer graag uit om dit garen te kopen binnen het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

Een uitstekend basic garen voor diverse projecten

Soms bent u gewoon op zoek naar een fijn en kwalitatief basic garen. In dat geval is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van het Katia Peques garen. Dit garen kan dan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld de leukste kledingstukken voor baby's mee te maken, maar daarnaast is het ook zo dat u ze kunt gebruiken voor het maken van een gezellig dekentje en / of een comfortabele damestrui. Eén ding staat in ieder geval vast, door het in huis halen van het Katia Peques garen is het mogelijk om de meest uiteenlopende creaties te maken, niet alleen voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor vrienden en familie.

De eigenschappen van het Katia Peques garen

Wanneer u op zoek bent naar een basic garen zijn er uiteraard heel wat verschillende mogelijkheden op de markt terug te vinden die aan uw wensen tegemoet zullen weten te komen. Dat geldt zeker ook voor dit Katia Peques garen. Indien u aan de slag gaat met dit garen dient u rekening te houden met een naalddikte van 2,5 à 3 mm. Bovendien is het zo dat één bol Katia garen goed is voor een gewicht van 50 gram waardoor u over ongeveer 232 meter aan draad komt te beschikken. De stekenverhouding bij het Katia Peques garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 32 steken x 40 naalden. Wenst u, uw creaties die zijn gemaakt van Katia Peques garen in de wasmachine te stoppen? Dat is mogelijk, maar uitsluitend tot een temperatuur van 40 graden. Hou er bovendien rekening mee dat dit garen niet in de wasdroger mag.

Haal nu ook uw Katia Peques garen in huis!

Bent u ook geïnteresseerd in alle troeven die Katia Peques garen voor u in huis heeft en wilt u dit garen bijgevolg graag kunnen bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs? In dat geval bent u hier bij Caro's Atelier zonder ook maar de geringste twijfel aan het juiste adres. Niet alleen bieden wij onze klanten zeer interessante prijzen aan voor wat het Katia Peques garen betreft, daarnaast haalt u ze ook nog eens zeer snel in huis! Een bestelling voor dit garen die wordt geplaatst voor 21:00 uur zal dan ook dezelfde dag nog worden verzonden! In ieder geval, wanneer u ook van plan bent om gebruik te gaan maken van het Katia Peques garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties bent u hier bij Caro's Atelier zeker aan het juiste adres!