Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Optical

Het Katia Optical garen bestaat uit een combinatie van enerzijds merinowol en anderzijds acryl en is verkrijgbaar in verschillende, donkere kleuren. In eerste instantie werd dit garen speciaal op de markt gebracht voor het maken van comfortabele en mooie sjaals. In de praktijk wordt het garen dan ook vooral gebruikt voor het creëren van bijvoorbeeld poncho's evenals jeugdige halsdoeken. Het breien van deze creaties gebeurt met twee naalden. Bent u ook wel te vinden voor het maken van uw eigen creaties zoals sjaals en poncho's? Dan is het zeker de moeite waard om daarvoor even te kijken in de richting van het zeer geschikte Katia garen binnen ons wol en garen assortiment.

Katia Optical verkrijgbaar in verschillende kleuren

Alvorens over te gaan tot het bestellen van het Katia garen is het van belang om een goed beeld te hebben van de diverse kleuren waar u een keuze uit kunt maken. In ons assortiment zijn meerdere interessante kleurencombinaties terug te vinden die voor u waarschijnlijk wel interessant kunnen zijn. Uiteraard is het type kleur waar u uiteindelijk gebruik van gaat maken steeds afhankelijk van wat u zelf in gedachten heeft. In ieder geval moet u er bij het gebruik van dit garen rekening mee houden dat dit het beste kan gebeuren in combinatie met een naald met een dikte van 5 mm. Eén bol van het Katia Optical garen beschikt bovendien over een gewicht van 150 gram waardoor u kunt rekenen op ongeveer 480 meter aan draad. De stekenverhouding bij dit garen is 10 x 10 centimeter = 17 steken x 28 naalden.

Bestel uw Optical garen nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u ook graag een warme sjaal maken voor de aankomende herfst of winter? Of bent u van plan om bijvoorbeeld een comfortabele halsdoek te maken die er ook nog eens zeer aantrekkelijk uitziet? In allebei deze gevallen kan het zeker de moeite waard zijn om even een blik te werpen op het assortiment garens welke zijn terug te vinden hier bij Caro's Atelier. Het bestellen van het garen uit de Optical collectie van het merk Katia bij ons zorgt er hoe dan ook voor dat u kunt profiteren van een aantal zeer interessante voordelen. Zo geniet u steeds van een voordelige verzending waarbij er zelfs gratis levering wordt aangeboden vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Heeft u, uw bestelling geplaatst voor 21:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Dit alles maakt duidelijk dat er eigenlijk geen betere webwinkel is om uw Katia Optical garen bij te kopen dan hier bij Caro's Atelier!