Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Onix

Het Katia Onix garen staat bekend als een 'fluffige' draad welke beschikt over een harig uiterlijk. Het garen is gemaakt van 48 procent polyamide, 26 procent merino evenals 26 procent acryl. Deze samenstelling zorgt er niet alleen voor dat het garen over een mooie glans beschikt, daarnaast is het ook nog eens zo dat u er de leukste creaties mee maakt voor zowel de herfst als de winter. Het garen kan dan ook uitstekend worden gebruikt als basis voor niet alleen elegante truien, maar ook bijvoorbeeld mooie, originele vesten, in het bijzonder voor dames. Bent u ook wel geïnteresseerd om met dit garen aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en bestel het nu hier bij Caro’s Atelier binnen het assortiment met wol en garen!

Katia Onix kopen in verschillende kleuren

Het Katia Onix garen is in ons assortiment terug te vinden in een groot aantal verschillende kleuren. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van lichte, neutrale kleuren zoals bijvoorbeeld wit, grijs en bruin in verschillende tinten, maar wat ook te denken van hardere kleuren zoals paars, lila evenals blauw? Wanneer u een bepaalde creatie in uw hoofd heeft welke u wenst te maken met behulp van dit garen spreekt het voor zich dat u ook al heeft nagedacht over de kleuren die u daarin terug wil zien komen. Het ruime aanbod hier bij Caro's Atelier maakt het in elk geval mogelijk om precies dat Katia garen te bestellen dat u in gedachten heeft.

Waar rekening mee houden bij gebruik van dit garen?

Eén bol van het Katia Onix garen heeft een gewicht van 50 gram. Ze is bovendien goed voor ongeveer 85 meter aan garen. Op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van het garen dat is terug te vinden in de Onix collectie is het ook interessant om te weten dat de meest aangewezen dikte voor de naalden 5 mm bedraagt. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 15 steken x 22 naalden. Het wassen van het garen gebeurt op wolwas (maximum 30 graden) en u moet ze na afloop plat laten drogen.

Bestel uw Onix garen nu!

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van het Onix garen? Dan nodigen wij u alvast uit om deze te bestellen hier bij Caro's Atelier! Dit garen kunt u namelijk bij ons bestellen tegen een zeer interessant prijskaartje en bovendien is het ook nog eens zo dat u ze razend snel in huis kunt hebben. Plaatst u, uw bestelling vandaag voor 21:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat ze ook vandaag nog op de post gaat. Verder geniet u vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro ook nog eens van gratis verzending waardoor absoluut helemaal niets u nog in de weg hoeft te staan om uw Katia Onix garen te kopen hier bij Caro's Atelier!