Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Oceania

De unieke en frisse kracht van de oceanen verwerken in uw creaties? Dat is mogelijk door er voor te kiezen om het Katia Oceania garen te kopen! Het gaat hierbij om een leuke, gemêleerde draad welke verkrijgbaar is in verschillende, frisse en bovendien uiteraard prima bij elkaar passende kleuren. De draad zelf is opgebouwd uit linnen, viscose evenals katoen. Deze samenstelling zorgt er gecombineerd met de natuurlijke kleuren voor dat u met dit garen kiest voor een aantrekkelijke en natuurlijke uitstraling. Wilt u graag meer weten over dit garen of bent u geïnteresseerd om ze meteen te bestellen? In beide gevallen is dat perfect mogelijk hier bij Caro’s Atelier in het wol en garen assortiment!

Realiseert een mooi kleurverloop in al uw creaties

Kiezen voor het kopen van het Katia Oceania garen betekent dat u gemêleerde bollen in huis haalt die beschikken over sprekende kleuren. Op het ogenblik dat deze geïntegreerd worden in bepaalde projecten spreekt het voor zich dat deze zorgen voor een zeer mooi kleurverloop. Bovendien is het ook nog eens zo dat de draad door de basis van linnen een mooie vezelstructuur krijgt welke een subtiel effect evenals een natuurlijke look aan uw brei- en haakwerk geeft. Ook dit zijn natuurlijk stuk voor stuk goede redenen om ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van dit garen van het merk Katia.

Zeer geschikt voor het maken van stijlvolle zomerkleding!

Niet alleen de samenstelling van het Katia Oceania garen, maar ook de kleuren waarin ze verkrijgbaar is zorgt er voor dat dit een uitstekend garen is om gebruik van te maken voor het realiseren van de meest uiteenlopende, zomerse kledingstukken. U dient er bij het kopen van dit garen wel rekening mee te houden dat de aangewezen naalddikte 3,5 à 4 mm bedraagt. Bovendien is het zo dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram waardoor het goed is voor een draad met een lengte van 150 meter. Gaat u een trui maken met behulp van dit garen met maat 42? In dat geval heeft u hiervoor nood aan vijf bollen van het garen. De stekenverhouding bij het Oceania garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 18 steken x 25 naalden.

Bestel het Katia Oceania garen hier bij Caro's Atelier

Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het maken van de leukste zomerse kledingstukken? Dan kunt u ze meteen aanschaffen hier bij Caro's Atelier! Wij zorgen er niet alleen voor dat u als klant kunt genieten van een zeer scherpe prijs voor wat het kopen van dit garen betreft, daarnaast realiseren wij ook altijd een zeer snelle levering. Gaat u verder een bestelling plaatsen met Oceania garen of één of meerdere van de andere garens uit ons assortiment voor een bedrag van ten minste 45 euro? In dat geval geniet u ook nog eens van gratis levering van uw bestelling! Waarom dus nog langer aarzelen? Haal ook uw Katia Oceania garen vandaag nog in huis!