Pagina 1 van 1

Katia Namaste

Kiezen voor het kopen van Katia Namaste garen betekent dat uw keuze uitgaat naar een honderd procent acryl garen welke beschikt over levendige evenals gemarmerde kleuren. Bovendien beschikt deze draad over een dikkere en pluizige structuur. Katia garen wordt in de praktijk doorgaans vooral aangekocht voor het maken van bijvoorbeeld een dikke trui voor de herfst of winter, maar ook voor lekker warme jassen. Betekent dit dat u er alleen maar kledingstukken mee kunt maken? Absoluut niet, want dit garen houdt u tijdens de wintermaanden helemaal warm! U kunt dus ook zonder probleem lekker warme mutsen evenals warme losse kragen maken met wol en garen!

Wat zijn de technische specificaties van dit garen?

Alvorens het garen toe te gaan voegen aan uw winkelmandje is het volledig normaal dat u graag meer zult willen weten over de precieze eigenschappen waar dit garen over beschikt. Op dit vlak kunnen we u vertellen dat één bol Katia Namaste garen over een gewicht beschikt van 100 gram. Ze is ook meteen goed voor 100 meter aan garen. Omwille van het feit dat het Namaste garen een vrij dik garen is wordt het aangeraden om gebruik te maken van een naald met een dikte van 8 mm. De stekenverhouding van het garen dat deel uitmaakt van de onze collectie is 10 x 10 centimeter = 10 steken x 12 naalden. Het is mogelijk om creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen in de wasmachine te stoppen, echter kan dit slechts op wasprogramma en een temperatuur van maximum 30 graden.

Hoeveel bollen Katia Namaste bestellen?

Na het lezen van bovenstaande stelt u zich mogelijks ook nog de vraag hoeveel bollen Katia garen er nu precies zijn vereist voor het maken van bepaalde kledingstukken. Wel, op het ogenblik dat u een trui wenst te maken voor een dame met lange mouwen in de maat 42 kunt u er rekening mee houden dat er hiervoor zo'n 6 bollen garen zijn vereist.

Haal uw Namaste garen nu in huis!

Heeft u inmiddels genoeg gelezen om er van overtuigd te zijn om het Namaste garen te kopen? In dat geval nodigen we u graag uit om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Wanneer u dit doet bent u namelijk niet alleen verzekerd van de meest interessante prijs voor dit garen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u nooit lang hoeft te wachten voordat u, uw bestelling in huis heeft. Sterker nog, plaatst u de bestelling voor 21:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat uw pakje dezelfde dag nog op de post gaat! Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn absoluut heel wat goede redenen aan te halen om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van het Katia Namaste garen hier bij Caro's Atelier!