Pagina 1 van 1

Katia Moonlight

Het Katia Moonlight garen schittert zoals het maanlicht! Niet alleen kunt u bij dit garen rekenen op een aantrekkelijke schittering, daarnaast is het ook nog eens zo dat deze draad lekker zacht is. Ze is dan ook gemaakt uit een combinatie van 92 procent katoen, 4 procent polyester evenals 4 procent polyamide. Dit alles zorgt er voor dat het hierbij gaat om een echte zomerdraad die over een zeer luchtige structuur beschikt. Bent u ook nog op zoek naar een interessant zomergaren om mee aan de slag te gaan en kijkt u daarvoor in de richting van dit garen? Wilt u echter graag nog wat meer te weten komen over dit garen of zou u ze gewoon graag willen kopen tegen een interessante prijs? In beide gevallen helpen wij u graag verder! Ontdek het Katia garen dan ook nu in ons assortiment wol en garen!

Pastelkleuren met zilveren accenten

Minstens even belangrijk als het karakter van het Katia Moonlight garen zijn ook de veelzijdige kleuren waarin ze kan worden aangekocht. Het is namelijk zo dat het assortiment zich kenmerkt door een groot aantal verschillende pastelkleuren met zilveren accenten. Dit zorgt er voor dat dit garen in de praktijk voor tal van verschillende kledingstukken kan worden aangekocht. Zo maakt u er niet alleen de leukste tops met glans mee, wat bovendien ook te denken van comfortabele vrouwentruien evenals luchtige vesten voor tijdens de zomermaanden? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u over gaat tot het bestellen van het Katia garen van het merk Katia!

Een fantastisch zomergaren

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, we kunnen het Katia Moonlight garen vooral omschrijven als een fantastisch zomers garen. Dit wordt vooral gerealiseerd door de frisse evenals zachte uitwerking waar het katoen over beschikt. U kunt er in de praktijk de op deze pagina reeds aangehaalde kledingstukken mee maken, maar er is nog veel meer. Wat bovendien bijvoorbeeld ook te denken van gehaakte hessen evenals feestsjaals en opengewerkte poncho's? Dit alles maakt in ieder geval duidelijk dat u met het aanschaffen van dit garen een groot aantal verschillende richtingen uit kunt.

Snelle levering van uw Moonlight garen!

Heeft de hierboven aangegeven informatie u ook overtuigd om over te gaan tot het bestellen van het Katia Moonlight garen? Dan nodigen we u graag uit om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat dit garen bij ons kan worden aangekocht tegen een zeer interessant prijskaartje, bovendien wordt ook een snelle levering altijd gegarandeerd. Plaatst u een grotere bestelling voor een minimale bestelwaarde van 45 euro? In dat geval zorgen wij er ook nog eens voor dat uw order volledig gratis wordt geleverd! Als dat niet mooi meegenomen is!