Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Missouri

Katia Missouri is het kleine zusje van de Alabama. Het gaat hierbij om een garen dat is gemaakt van 60 procent katoen en 40 procent acryl. Deze velours achtige draad kan perfect worden gebruikt in combinatie met een 2,55 mm dikke naald voor het haken en een 3 à 3,5 mm dikke naald voor het breien. Het Katia garen kan bovendien worden aangekocht in tal van uiteenlopende kleuren waardoor ze steeds al uw creaties precies zoals u dat altijd al voor ogen heeft gehad weet te realiseren. Wilt u graag meer ontdekken over wat dit type garen van Katia allemaal voor moois voor u in petto heeft? Lees het dan snel op deze pagina of haal wol en garen meteen in huis tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit verschillende Katia Missouri kleuren

Het assortiment met Katia Missouri kleuren is bijzonder omvangrijk te noemen. Zelfs wanneer u gewoon een blik werpt op het Katia assortiment wordt het meteen duidelijk dat daarin de meest uiteenlopende kleuren zijn terug te vinden. Het gaat hierbij niet alleen om lichte tinten, maar ook om hardere kleuren zoals bijvoorbeeld geel, oranje en rood. Het feit dat er zoveel verschillende kleuren zijn terug te vinden in het assortiment zorgt er voor dat de leukste creaties in de meest uiteenlopende stijlen gerealiseerd kunnen worden. Wat u dus met andere woorden op voorhand ook in gedachten mag hebben, u kunt het allemaal realiseren met behulp van dit product.

Bollen van 50 gram

Gaat u over tot het bestellen van het Katia Missouri garen uit ons assortiment? Dan is het ook interessant om te weten dat u dit doet door het kopen van bollen die beschikken over een gewicht van 50 gram. Op deze bollen is een lengte van 145 meter aan draad terug te vinden. De stekenverhouding voor dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 30 naalden. U kunt er voor kiezen om creaties die zijn gemaakt van dit garen in de wasmachine te stoppen, maar u kunt ze wel slechts wassen op een temperatuur van maximum 30 graden.

Plaats uw bestelling voor Missouri garen nu!

Wilt u graag een leuke en tegelijkertijd ook comfortabele trui maken voor een baby of een kind? Of zou u graag zelf een mooie vest willen creëren? In beide gevallen is het de moeite waard om er voor te kiezen om dit garen in huis te halen. Het enorm uitgebreide aanbod aan kleuren maakt dit ook een extra divers garen voor zeer uiteenlopend gebruik. Het feit dat ze machinewasbaar is tot een temperatuur van 30 graden is uiteraard ook mooi meegenomen. Wat het nog interessanter maakt om het garen te bestellen is dat wij u van Caro's Atelier voorzien van de best mogelijke prijs. Daarnaast kunt u, uw bestelde garen ook nog eens snel in huis hebben waardoor u er meteen mee aan de slag kunt gaan! Waarom dus nog langer wachten? Bestel ook uw Katia Missouri garen hier bij Caro's Atelier!