Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Katia Merino Sport

Het Katia Merino Sport garen is tot stand gekomen door het spinnen van de fijnste evenals de zachtste merinowol. Het betreft hier een werkelijk prachtige draad welke er voor zorgt dat de steken mooi uitkomen. Bovendien ontstaat er door middel van dit garen ook steeds een licht evenals gelijkmatig breiwerk. Creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van het Katia Merino Sport garen zijn niet alleen erg fijn, daarnaast beschikken ze ook altijd over een zeer aantrekkelijke uitstraling. Zijn dit voldoende redenen voor u om er ook voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van dit garen? In dat geval is het zeker een aanrader om wol en garen in huis te halen tegen de beste prijs hier bij Caro's Atelier!

Adviesnaald voor Katia Merino Sport garen

Voordat u van start gaat met het garen uit de Sport lijn spreekt het voor zich dat het belangrijk is dat u zich bewust bent van de adviesnaald. De aangewezen dikte voor de naald is bij dit type van garen gelegen tussen de 5 & 5,5 mm. De stekenverhouding waar u rekening mee moet houden bedraagt 10 x 10 centimeter = 18 steken x 24 naalden. Eén bol van het Katia Merino Sport garen van Katia heeft een gewicht van 50 gram en is goed voor om en bij de 80 meter aan draad. Hiermee weet u reeds heel wat, maar mogelijks nog niet voldoende. Wat bijvoorbeeld wanneer u een trui met maat 42 wenst te maken? In dat geval kunt u er rekening mee houden dat u daarvoor de beschikking moet hebben over ongeveer 12 bollen. Het Katia garen mag in de wasmachine worden gewassen, rekening houdende met een temperatuur tot 30 graden.

Een fantastisch garen om mee aan de slag te gaan!

Het Sport garen is een bijzonder fijn garen om mee aan de slag te gaan! Het is dan ook heerlijk om er mee te haken en te breien. Dat is echter niet alles. Het feit dat dit garen superwash werd behandeld zorgt er namelijk ook nog eens voor dat ze op een zeer eenvoudige wijze onderhouden kan worden. Dit maakt ze extra geschikt voor het maken van creaties die bijvoorbeeld veelvuldig gedragen worden. Heeft u ook wel interesse in het in huis halen van het garen, maar wilt u dat uiteraard bij voorkeur graag doen tegen de scherpst mogelijke prijs? In dat geval is het een absolute aanrader om dit garen nu te bestellen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen zorgen wij er voor dat dit garen kan worden besteld tegen een zeer aantrekkelijk prijskaartje, daarnaast wordt ze ook altijd snel bij u thuis geleverd. Ook Katia Merino Sport garen kopen? Zoek dan niet verder en haal ze nu in huis door ze te kopen hier bij Caro's Atelier!