Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Katia Merino Flamé

Het Katia Merino Flame garen is uitstekend geschikt voor het maken van niet alleen tricôt truien, maar ook voor unisex vesten. Deze creaties zijn geschikt om te dragen in elk seizoen. Dit garen beschikt over een samenstelling van merinowol evenals katoen waardoor er niet alleen comfort, maar ook warmte kan gegeven worden aan de verschillende accessoires die met behulp van het garen worden gemaakt. Het kan hierbij zowel gaan om bijvoorbeeld mutsen als halsdoeken voor zowel mannen als vrouwen. Het spreekt bovendien voor zich dat het Katia garen ook verkrijgbaar is in tal van verschillende kleuren. Op deze manier worden al uw creaties van wol en garen precies zoals u altijd al in gedachten heeft gehad.

Een gevarieerd kleurenpalet

Het aanbod met Katia Merino Flame garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier kenmerkt zich door een zeer uitgebreid en bijgevolg ook divers kleurenpalet. Het gaat hierbij zowel om lichte kleuren voor kinder kledingstukken als om meer levendige kleuren voor het breien van bijvoorbeeld sweatshirts voor jongeren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, op het ogenblik dat u er aan denkt om aan de slag te gaan met het dit garen kunt u altijd rekenen op een ruime keuze aan tal van verschillende kleuren.

Gemaakt van 74% merino en 26% katoen

Het Merino Flame garen bestaat uit een combinatie van 74 procent merino en 26 procent katoen. Eén bol van dit garen van het merk Katia is goed voor een gewicht van 50 gram waardoor u kunt rekenen op ongeveer 80 meter aan draad. De aanbevolen naalddikte van dit garen bedraagt 4,5 mm. Het feit dat het Katia Merino Flame garen superwash werd behandeld zorgt er voor dat u creaties die zijn gemaakt met dit garen zonder probleem in de wasmachine kunt stoppen.

Koop ook uw Merino Flame garen nu!

Heeft u ook plannen voor het creëren van een unisex vest of een tricôt trui of misschien wel één of meerdere andere creaties? In dat geval is het een absolute aanrader om dit garen in huis te halen. U kunt dit garen kopen tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier en bovendien zorgen wij ook voor een snelle levering. Klanten die hun bestelling bij ons plaatsen voor 21:00 uur kunnen er op rekenen dat deze dezelfde dag nog op de post gaat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het bestellen van het Katia Merino Flame garen hier bij Caro's Atelier is ook voor u ongetwijfeld een zeer interessante keuze.