Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Merino Fine

Wanneer u graag regelmatig een nieuw type garen ontdekt mag het Katia Merino Fine garen eigenlijk in geen geval op uw wenslijst ontbreken. Dit fantastische garen heeft een samenstelling van 52 procent merinowol en 48 procent acryl. Het resultaat is een bijzonder sterke draad welke ook nog eens superwash is behandeld. Dit laatste brengt als extra voordeel met zich mee dat dit garen zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Dit gezegd zijnde kan dit wel slechts gebeuren op een temperatuur van maximum 30 graden. In het bijzonder wanneer u op zoek bent naar een fijn garen voor het maken van bijvoorbeeld een fijne das of een wintermuts kunnen we u alleen maar aanraden om kennis te maken met de uitstekende eigenschappen welke aan wol en garen van Katia zijn verbonden.

Wat kunt u maken met het Merino Fine garen?

Het is bij het aanschaffen van het Katia Merino Fine garen mogelijk om een groot aantal verschillende projecten te realiseren. In eerste instantie werd dit garen echter op de markt gebracht om er bijvoorbeeld warme dassen evenals wintermutsen mee te maken. Deze beide creaties kunnen zowel bestemd zijn voor volwassenen als voor kinderen. Het spreekt echter voor zich dat dit niet de enige creaties zijn die u met behulp van het garen uit de collectie kunt maken. Laat uw creativiteit dus zeker en vast de vrije loop met Katia en ontdek hoe ongelofelijk veelzijdig dit type garen in de praktijk wel niet is!

Over welke kenmerken beschikt Katia Merino Fine garen?

Het bestellen van het garen doet u natuurlijk pas op het moment dat u zich bewust bent van de precieze eigenschappen waar dit garen over beschikt. Zoals eerder reeds aangegeven bestaat het Merino Fine garen uit een combinatie van 52 procent merino evenals 48 procent acryl. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 50 gram en is daarmee goed voor ongeveer 160 meter aan draad. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 24 steken x 32 naalden. Het feit dat het garen superwash is behandeld maakt ze erg eenvoudig te onderhouden. Bent u inmiddels ook overtuigd om over te gaan tot het bestellen van het Katia garen? Koop ze dan nu hier bij Caro's Atelier en geniet van de scherpst mogelijke prijs! Uw bestelling vandaag voor 21:00 uur plaatsen betekent dat ze dezelfde dag nog op de post gaat! Zo haalt u het Katia Merino Fine garen steeds in huis tegen de meest interessante voorwaarden!