Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Katia Merino Baby

Katia Merino Baby garen is een erg zacht garen welke er om bekend staat niet te kriebelen. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder populair is om te gebruiken bij het maken van verschillende soorten babykleding. Door gebruik te maken van dit garen kiest u voor een garen bestaande uit honderd procent merinowol welke superwash is behandeld. Deze behandeling maakt ze geschikt om in de wasmachine te stoppen wat ze natuurlijk ook erg toegankelijk maakt op vlak van onderhoud. Bent u dus ook op zoek naar een type garen welke niet kriebelt en vriendelijk is in onderhoud? Dan hoeft u eigenlijk niet verder meer te zoeken naar wol en garen, het Katia Merino Baby garen biedt het u allemaal!

Een prima garen voor baby- en kinderkleding

Op het ogenblik dat u op zoek gaat naar geschikt garen voor het maken van baby- en kinderkleding is het vanzelfsprekend dat u rekening zult willen houden met alle eigenschappen die er aan het garen in kwestie zijn verbonden. Zo geldt dat garen voor het maken van baby- en kinderkleding altijd zacht moet zijn en bovendien ook bij voorkeur niet mag kriebelen. Daarnaast is het ook altijd mooi meegenomen wanneer het gekozen garen superwash is behandeld omdat het op deze manier zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Wanneer ook u het belangrijk vindt dat uw garen voor baby- en kinderkleding aan al deze verwachtingen voldoet is het steeds interessant om te kijken in de richting van Katia Merino Baby. Zoals de naam van deze Katia lijn al laat vermoeden is dit namelijk een werkelijk zeer geschikt garen om te gebruiken bij het realiseren van de leukste kledingstukken voor de aller kleinsten onder ons.

Bestel ook uw Merino Baby garen vandaag nog!

Indien u nog op zoek bent naar een fijn garen om mee aan de slag te gaan voor wat het realiseren van baby- of kinderkleding betreft zal uw interesse in het Merino Baby garen dus zeker en vast zijn gewekt. Dat is ook niet meer dan terecht. Gebruikmaken van dit garen voor het realiseren van uw baby- en kinderkleding doet u bij voorkeur in combinatie met pennen en een haaknaald met een dikte van tussen de 3 & 3,5 mm. Eén bol van dit garen weegt 50 gram waardoor u de beschikking krijgt over ongeveer 165 meter aan draad. Gaat u een trui maken met maat 42? In dat geval moet u ongeveer 9 bollen van dit garen in huis halen. U bestelt Katia Merino Baby bij ons natuurlijk tegen de meest interessante prijs en bovendien garanderen wij ook nog eens een zeer snelle levering. Orders die u plaatst voor 21:00 uur worden door ons zelfs dezelfde dag nog op de post gedaan!