Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Katia Marathon 3.5

Het Katia Marathon 3.5 garen is een garen dat zich kenmerkt door niet alleen een mooie, maar ook een zeer sterke draad. Ze is geschikt voor pennen evenals haaknaald 3,5. Het garen bestaat uit een combinatie van 75 procent acryl evenals 25 procent wol. Wanneer u dit type garen in huis heeft gehaald is het mogelijk om er mee aan de slag te gaan voor het realiseren van een groot aantal verschillende projecten. Denk op dit vlak niet alleen aan bijvoorbeeld leuke babykleding, maar ook aan comfortabele dekentjes evenals zachte truien. Al deze verschillende creaties kunnen werkelijk zonder ook maar enig probleem worden gemaakt met behulp van het fantastische garen. Lijkt dit u ook wel wat en wilt u dit garen bijgevolg graag bestellen? Zoek dan niet verder en haal wol en garen meteen in huis tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit meer dan 34 verschillende kleuren!

Het is altijd fijn om te weten dat het Katia garen waar u gebruik van wenst te gaan maken verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende kleuren. Dat geldt absoluut voor dit Katia Marathon 3.5 garen. Het betreft hier namelijk een garen welke kan worden besteld in zomaar even meer dan 34 verschillende kleuren. De kans dat de kleur die u in gedachten heeft er ook bij zit is dan ook bijzonder groot. Wanneer u uiteindelijk over zult gaan tot het kopen van een bol van dit garen kunt u er op rekenen dat deze over een gewicht beschikt van 50 gram. Dit betekent meteen dat u met één enkele bol Katia Marathon 3.5 garen ongeveer 125 meter aan draad ter beschikking krijgt. De stekenverhouding welke van toepassing is bij Marathon 3.5 bedraagt 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden.

Zelf ook gebruikmaken van het Katia Marathon 3.5 garen?

Bent u eveneens van plan om gebruik te gaan maken van dit garen? Dan is het naast bovenstaande ook nog interessant om te weten dat wij u als onze klant hier bij Caro's Atelier kunnen voorzien van nog heel wat extra interessante voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat wij u steeds voorzien van de scherpst mogelijke prijs voor het garen dat u wenst te kopen. Dat is echter nog niet alles, want daarnaast zult u ook kunnen vaststellen dat wij steeds een bijzonder snelle levering weten te realiseren van alle producten waaronder ook boeken.

Een bestelling die bij ons is geplaatst voor 21:00 uur wordt dan ook gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. Gaat u meerdere garens bestellen waardoor het uiteindelijke bestelbedrag uitkomt op 45 euro of meer? Dan kunt u er ook op rekenen dat deze bestelling door ons volledig gratis wordt verzonden! Stuk voor stuk uitstekende redenen om ook uw garen uit de Katia Marathon 3.5 collectie hier bij Caro's Atelier te kopen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.