Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Katia Marathon 3.5

Het Katia Marathon 3.5 garen is een garen dat zich kenmerkt door niet alleen een mooie, maar ook een zeer sterke draad. Ze is geschikt voor pennen evenals haaknaald 3,5. Het garen bestaat uit een combinatie van 75 procent acryl evenals 25 procent wol. Wanneer u dit type garen in huis heeft gehaald is het mogelijk om er mee aan de slag te gaan voor het realiseren van een groot aantal verschillende projecten. Denk op dit vlak niet alleen aan bijvoorbeeld leuke babykleding, maar ook aan comfortabele dekentjes evenals zachte truien. Al deze verschillende creaties kunnen werkelijk zonder ook maar enig probleem worden gemaakt met behulp van het fantastische garen. Lijkt dit u ook wel wat en wilt u dit garen bijgevolg graag bestellen? Zoek dan niet verder en haal wol en garen meteen in huis tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit meer dan 34 verschillende kleuren!

Het is altijd fijn om te weten dat het Katia garen waar u gebruik van wenst te gaan maken verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende kleuren. Dat geldt absoluut voor dit Katia Marathon 3.5 garen. Het betreft hier namelijk een garen welke kan worden besteld in zomaar even meer dan 34 verschillende kleuren. De kans dat de kleur die u in gedachten heeft er ook bij zit is dan ook bijzonder groot. Wanneer u uiteindelijk over zult gaan tot het kopen van een bol van dit garen kunt u er op rekenen dat deze over een gewicht beschikt van 50 gram. Dit betekent meteen dat u met één enkele bol Katia Marathon 3.5 garen ongeveer 125 meter aan draad ter beschikking krijgt. De stekenverhouding welke van toepassing is bij Marathon 3.5 bedraagt 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden.

Zelf ook gebruikmaken van het Katia Marathon 3.5 garen?

Bent u eveneens van plan om gebruik te gaan maken van dit garen? Dan is het naast bovenstaande ook nog interessant om te weten dat wij u als onze klant hier bij Caro's Atelier kunnen voorzien van nog heel wat extra interessante voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat wij u steeds voorzien van de scherpst mogelijke prijs voor het garen dat u wenst te kopen. Dat is echter nog niet alles, want daarnaast zult u ook kunnen vaststellen dat wij steeds een bijzonder snelle levering weten te realiseren van alle producten waaronder ook boeken.

Een bestelling die bij ons is geplaatst voor 21:00 uur wordt dan ook gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. Gaat u meerdere garens bestellen waardoor het uiteindelijke bestelbedrag uitkomt op 45 euro of meer? Dan kunt u er ook op rekenen dat deze bestelling door ons volledig gratis wordt verzonden! Stuk voor stuk uitstekende redenen om ook uw garen uit de Katia Marathon 3.5 collectie hier bij Caro's Atelier te kopen!