Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Ingenua Tweed

Het Katia Ingenua Tweed garen bestaat uit een combinatie van zeer luchtige vezels met haartjes evenals een tweed-aspect. Indien u er voor kiest om dit garen te kopen kiest u bovendien voor een mix van levendige en pastelkleuren. U kunt er voor kiezen om met behulp van dit garen tal van verschillende creaties te maken. Denk op dit vlak niet alleen aan leuke poncho's, maar bijvoorbeeld ook aan gebreide jassen evenals aan truien om te dragen tijdens de winter. Wilt u ook graag één of meerdere van deze creaties realiseren? Bestel dan snel uw Tweed garen hier binnen het assortiment wol en garen bij Caro's Atelier!

Een prima garen voor al uw winterse creaties

Gebruikmaken van het Katia Ingenua Tweed garen is bijzonder geschikt voor mensen die er aan denken om zelf de leukste creaties voor de winter te maken. In eerste instantie leent dit Katia garen zich perfect voor het maken van gebreide jassen evenals truien. Dat is echter niet alles, want ze wordt ook door veel dames gebruikt om bijvoorbeeld leuke poncho's mee te maken. Indien ook u er aan denkt om gebruik te gaan maken van dit type garen krijgt u de beschikking over een garen dat bestaat uit 59 procent mohair, 17 procent katoen, 17 procent polyamide evenals 7 procent wol.

Geschikt voor een naalddikte van 4,5 à 5 mm

Gaat u ook één of misschien zelfs meerdere garens bestellen uit het Katia Ingenua Tweed aanbod hier bij Caro's Atelier? In dat geval zult u in eerste instantie rekening moeten houden met een vereiste naalddikte van 4,5 à 5 mm. Kijk bij bestellen dus goed welke naalden u selecteert. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 50 gram en is daarmee goed voor een totale lengte van 105 meter aan draad. De stekenverhouding waar u aandachtig voor dient te zijn is 10 x 10 centimeter = 14 steken x 18 naalden. Voldoen deze eigenschappen aan de door u vooropgestelde wensen en verwachtingen? Dan hoeft eigenlijk helemaal niets u nog tegen te houden om over te gaan tot het daadwerkelijk in huis halen van dit uitstekende garen.

Bestel ook uw Ingenua Tweed vandaag nog!

Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het Katia Ingenua Tweed garen dat is terug te vinden hier in het assortiment van Caro's Atelier? Bestel ze dan vandaag nog! Niet alleen voorzien wij onze klanten altijd van de scherpst mogelijke prijs voor het garen dat ze willen kopen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u kunt rekenen op een erg snelle levering van uw bestelling. Een order die wordt geplaatst voor 21:00 uur zal bijvoorbeeld dezelfde dag nog worden verzonden. Lijkt dit u ook wel wat en wilt u meteen overgaan tot het aanschaffen van het garen dat deel uitmaakt van de Katia Ingenua Tweed lijn? Wacht dan geen seconde langer en bestel ze vandaag nog tegen de meest interessante voorwaarden!