Pagina 1 van 1

Katia Inca Ice

Het bestellen van het Katia Inca Ice garen zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een garen dat bestaat uit een pluizige combinatie van scheerwol en acryl. Het garen is bovendien verkrijgbaar in zogenaamde 'gemarmerde herfstkleuren'. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van het garen voor wat het realiseren van verschillende, warme kledingstukken betreft. Het gaat hierbij dan onder meer om jassen voor meisjes evenals om basistruien. U kunt er tevens voor kiezen om dit dikke garen te gebruiken voor het maken van mutsen evenals halsdoeken. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van dit garen, maar wilt u graag zeker zijn van de scherpst mogelijke prijs? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling met wol en garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit diverse, prachtige gemarmerde herfstkleuren

Het valt bij het Katia Inca Ice garen meteen op dat deze kan worden aangekocht in verschillende, zeer aantrekkelijke en gemarmerde herfstkleuren. Deze mooie kleuren komen uitstekend tot hun recht in de meest uiteenlopende creaties! Of u er nu aan denkt om een halsdoek te maken van Katia garen of dat u bijvoorbeeld eerder een muts wil maken voor uzelf of iemand uit de familie of vriendenkring, in al deze verschillende gevallen is het een aanrader om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van het garen.

De kenmerken van het Katia Inca Ice garen

Alvorens over te gaan tot het bestellen van het garen uit de Katia Inca Ice collectie spreekt het voor zich dat u zich ook bewust zult willen zijn van de precieze eigenschappen waarover ze beschikt. In eerste instantie is het zo dat het garen bestaat uit een combinatie van 53 procent scheerwol en 47 procent acryl. Eén bol van dit garen is goed voor een gewicht van 100 gram waardoor u de beschikking krijgt over ongeveer 100 meter aan draad. De aanbevolen naalddikte voor dit type garen bedraagt tot slot 9 mm. Op vlak van stekenverhouding moet u rekening houden met 10 x 10 centimeter = 9 steken x 11 naalden.

Koop het Inca Ice garen nu extra voordelig!

Wilt u ook graag het Inca Ice garen in huis kunnen halen tegen de best mogelijke prijs? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Niet alleen hebben wij alle prachtige, gemarmerde herfstkleuren in ons assortiment opgenomen, daarnaast zijn onze prijzen altijd bijzonder scherp. Bijkomend is het ook nog eens zo dat u bij ons nooit lang hoeft te wachten voordat u het garen in huis heeft. Het Katia garen kopen voor 21:00 uur betekent dat uw order dezelfde dag nog wordt verzonden. Op deze manier hoeft u werkelijk nooit lang te wachten voordat u het garen in huis kan hebben! Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn meer dan voldoende goede redenen aan te halen om over te gaan tot het kopen van het Katia Inca Ice garen hier bij Caro's Atelier!