Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Fair Cotton

Katia Fair Cotton garen is gemaakt van honderd procent katoen. Dit zorgt er voor dat ze prima geschikt is voor alle huidtypes. Het betreft een bijzonder aangenaam en bovendien ook zacht weefsel welke er om bekend staat echt fantastisch aan te voelen op de huid. Dat is niet alles, want bovendien is het ook nog eens zo dat er in het assortiment zomaar even 24 verschillende kleuren zijn terug te vinden. Het ruime assortiment met kleuren zorgt er voor dat u de mooiste combinaties kunt realiseren met wol en garen voor zowel het voorjaar als de zomer. Denkt u er ook aan om het garen te bestellen voor het realiseren van één of meerdere van uw creaties? Dan is het een aanrader om dat te doen hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit 24 verschillende kleuren

Gebruikmaken van het Katia Fair Cotton garen betekent dat u kiest voor een garen welke verkrijgbaar is in zomaar even 24 verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd voor wat het realiseren van de mooiste voorjaars- of zomercombinaties betreft. Dat dit Katia garen zich perfect leent voor het maken van dergelijke creaties blijkt onder meer uit het feit dat ze kan zorgen voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. In de praktijk kunt u aan de slag gaan met dit garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Zo gebruikt u ze niet alleen voor het maken van kleding voor volwassenen evenals accessoires, maar leent ze zich ook uitstekend voor het maken van babykleding voor alle seizoenen. De thermische werking waar het garen zich door kenmerkt zorgt er namelijk ook voor dat ze uw kindje warm kan houden bij koeler weer. Zo kunt u rekenen op het beste van twee werelden!

Gemaakt van honderd procent organisch katoen

Het Katia Fair Cotton garen is gemaakt van honderd procent organisch katoen. Dit katoen wordt geteeld in gecertificeerde landen en er wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen of allerhande chemicaliën. Indien u over gaat tot het aanschaffen van dit garen is het dan ook goed om te weten dat deze wordt geproduceerd zonder dat er sprake is van een aantasting van het milieu. Bovendien is het ook nog eens zo dat het garen heerlijk aanvoelt op de huid. Biologisch katoen voorkomt dat de huid wordt blootgesteld aan giftige stoffen waardoor ze allergische reacties weet te voorkomen. Dit niet alleen bij baby's en kinderen, maar ook bij volwassenen.

Haal het Katia Fair Cotton garen nu in huis!

Denkt u er ook aan om het garen te kopen, maar wilt u graag kunnen genieten van de meest interessante aankoopvoorwaarden? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier beslist aan het juiste adres! Wij zorgen er namelijk voor dat u dit type garen kunt bestellen tegen een zeer interessante prijs en bovendien kunt u ze ook nog eens in geen tijd in huis hebben! Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur wordt dan ook steeds dezelfde dag verzonden. Wilt u dus met andere woorden ook zeker zijn van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding voor het bestellen van Katia Fair Cotton garen en bijpassende naalden? Wacht dan niet langer en koop ze vandaag nog hier bij Caro's Atelier!