Filter uw productenPagina 1 van 2

Katia Fair Cotton

Katia Fair Cotton

Katia Fair Cotton is een 100% organische katoen en daardoor geschikt voor alle huidtypes. Het is een zeer aangenaam, zacht weefsel dat heerlijk op de huid aanvoelt. 

Katia Fair Cotton is verkrijgbaar in 24 kleuren die perfect met elkaar combineren om uw juiste voorjaars-of zomercombi samen te stellen. Dit garen zorgt voor koelte in de zomer, maar het is ook geschikt voor het breien van kleding, accessoires en babykleding voor alle seizoenen. Het heeft een goede thermische werking, waardoor het de kleine warm houdt in koud weer.

Katia Fair Cotton bestaat uit 100% organische katoen. Dit type katoen wordt geteeld in gecertificeerde landen, vrij van giftige stoffen en pesticiden en synthetische insecticiden of andere chemicaliën. Het garen wordt geproduceerd zonder aantasting van het mileu en voelt nog lekker op de huid ook! Biologische katoen voorkomt dat de huid wordt blootgesteld aan giftige stoffen, en voorkomt daardoor allergische reacties bij volwassenen, kinderen en baby's.

Deze samenstelling biedt een perfecte, zeer leuke draad voor warme seizoenen. Het garen is geschikt voor breinaald 2,5 - 3,5 mm en haaknaald 3 mm en heeft een looplengte van 155 meter op een bol van 50 gram. De stekenverhouding 10 x 10 cm is 27 steken x 34 naalden. Voor een trui in maat 42 met korte mouw heeft u 6 bollen nodig. Het garen is wasbaar in de machine op 30 graden en kan op lage temperatuur gestreken worden. Het gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.

Hier vindt u diverse patronen gemaakte met Katia Malibu.

Lees meer