Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Degrade Sun

Het Katia Degrade Sun garen heeft het warme karakter van de zon in zich! Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat dit type garen is gemaakt van honderd procent Egyptisch katoen. Deze samenstelling zorgt er niet alleen voor dat u kunt rekenen op een zeer zachte draad, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze beschikt over mooie kleurovergangen. De verschillende tinten die zijn terug te vinden in het garen lenen zich zonder probleem om gecombineerd te worden waardoor de meest prachtige creaties ontstaan. Denkt u er ook aan om gebruik te maken van het Degrade Sun garen voor het maken van uw nieuwste creaties? In dat geval is het zeker een aanrader om deze in huis te halen hier bij Caro's Atelier!

Bijzonder geschikt voor baby- en kinderkleding

De samenstelling waar het Katia Degrade Sun garen over beschikt zorgt er voor dat ze vaak wordt gebruikt om baby- en kinderkleding mee te maken. Dat is echter niet alles, want u kunt wol en garen eveneens perfect gebruiken voor het maken van leuke sjaals voor volwassenen. Het garen kan worden aangekocht in bollen die beschikken over een gewicht van 50 gram waardoor ze een looplengte hebben van 115 meter aan draad. Denkt u er aan om een mooie trouw met korte mouw te maken met behulp van dit type garen? Hou er dan rekening mee dat u daarvoor nood zult hebben aan ongeveer 8 bollen van dit garen. De stekenverhouding van dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 26 naalden.

Groot aantal verschillende creaties mogelijk met het Katia Degrade Sun garen

In de praktijk zult u kunnen vaststellen dat er voor wordt gekozen om gebruik te maken van het Katia Degrade Sun garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Dit betekent dat er niet alleen maar kledingstukken voor de kleinsten onder ons mee worden gemaakt, wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld jurken en tops voor meisjes? Bovendien kan er worden vastgesteld dat ook bijzonder veel mensen dit garen gebruiken voor het maken van met name gehaakte tassen evenals vrolijke kussens. Welke creaties u ook graag wenst te realiseren met behulp van dit garen, het is altijd de moeite waard om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Bestel het Degrade Sun garen vandaag nog!

Heeft de informatie op deze pagina u ook weten te overtuigen om het Degrade Sun garen te kopen? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres! Indien u het garen hier bestelt bij Caro's Atelier bent u niet alleen zeker van een interessante prijs voor garen van het merk Katia, daarnaast kan het garen ook nog eens zeer snel bij u thuis worden afgeleverd. Een order die u plaatst voor 21:00 uur zal dezelfde dag namelijk nog worden verzonden. Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn alleen maar voordelen verbonden aan het kopen van het Katia Degrade Sun garen hier bij Caro's Atelier!