Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Katia Candy

Het Katia Candy is een bijzonder fijn en zacht garen welke is gemaakt van honderd procent katoen. Dit garen wordt in de praktijk in het bijzonder gebruikt voor het breien van kleding evenals tal van verschillende accessoires voor baby's. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat het garen is gemaakt van honderd procent katoen. Katoen is dan ook in de praktijk één van de beste, natuurlijke vezels welke gedragen kan worden door zowel baby's als kinderen en volwassenen. Denkt u er ook aan om het garen te bestellen? Dan nodigen we u graag uit om uw order met wol en garen te plaatsen hier bij Caro's Atelier!

Perfect voor een gevoelige huid

Wanneer u er aan denkt om zelf bepaalde creaties te gaan maken is het altijd van belang om stil te blijven staan bij het type garen waar u gebruik van gaat maken. Veel mensen hebben bijvoorbeeld een gevoelige huid waardoor niet zomaar elk type garen geschikt is om te gebruiken. Bovendien is het ook zo dat er vaak voor wordt gekozen om leuke creaties voor baby's met de hand te maken. Het spreekt voor zich dat er ook hierbij altijd speciale aandacht dient te worden besteed aan het soort garen waar gebruik van wordt gemaakt. In al deze verschillende situaties zult u in ieder geval kunnen vaststellen dat kiezen voor Katia Candy garen een absolute aanrader is. Dit garen leent zich dan ook werkelijk uitstekend voor het maken van creaties voor de gevoelige huid.

Een prachtig, veelkleurig patroon

Bij het bekijken van het assortiment met Katia Candy garen valt ongetwijfeld meteen het prachtige, veelkleurige patroon op. Deze geeft door het breien een leuk streepeffect weer van diverse kleuren evenals diktes. Het spreekt voor zich dat ook dit zeer aantrekkelijke en bovendien erg gevarieerde patroon er voor zorgt dat u met behulp van dit type garen de meest uiteenlopende creaties kunt realiseren. Bent u met andere woorden van plan om mooie babykleding te maken, wilt u graag een leuke vest creëren of denkt u er aan om zelf een aantrekkelijke omslagdoek te ontwerpen? In al deze gevallen is het zeker de moeite waard om aan de slag te gaan met het garen uit de Candy collectie.

Bestel uw Katia Candy garen nu tegen de beste prijs!

Het feit dat dit garen is gemaakt van honderd procent katoen maakt ze werkelijk bijzonder veelzijdig inzetbaar. Of u nu van plan bent om accessoires of kledingstukken voor kinderen of voor volwassenen te maken, in beide gevallen is het altijd de moeite waard om te overwegen om gebruik te maken van het Katia garen uit deze collectie. Wilt u dit type garen bovendien graag tegen de best mogelijke prijs in huis halen? Dan kunnen wij u daar absoluut bij helpen! Plaatst u, uw bestelling bovendien voor 21:00 uur 's avonds? Dan kunt u er op rekenen dat uw order dezelfde dag nog op de post gaat. Redenen genoeg dus om er voor te kiezen om het Katia Candy garen te kopen hier bij Caro's Atelier!